Fermă de Primăvară Pernă Acoperă Set De 4 18X18 Frunze de Eucalipt Perne Buffalo Plaid Primăvară Decoratiuni Pentru Canapea

  • 81.41lei
  • 62.70lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f2136
Tag-uri:
  • Material - 100% Poliester
  • Origine - China Continentală

Fermă de Primăvară Pernă Acoperă Set De 4 18X18 Frunze de Eucalipt Perne Buffalo Plaid Primăvară Decoratiuni Pentru Canapea Mare plus pentru decor de Primăvară : Primăvara Noastră de pernă pot ajuta pentru a schimba Primăvară decoratiuni rapid.În această Primăvară pernă acoperă va reîmprospăta camera ta, este ușor să se amestecă și se potrivesc cu alte Primavara perne decorative sau decoratiuni de vacanță.

Ușor de a pune pe: închidere cu fermoar face aspectul mai elegant și ușor de a se ghiftui pernă/umplere în această acoperire.

Confortabil, durabil și bine a făcut: a Făcut de mașină de spălat Lenjerie de pat, confortabil si moale la atingere, copii și animalele de companie prietenos, nici o sângerare, decolorare sau uzura problema.

SFATURI: pernă capacul se potriveste 18 x 18 inch introduce sau mai mici de a introduce.Modelul este doar pe fata si nu de imprimare pe partea din spate.

Culoare:așa Cum se arată

Material:in

Dimensiune: 45 x 45cm

Conținutul Pachetului:

4 * fata de perna

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: