5M Planta Acoperă Set Protecție la Îngheț Robust Plutitoare Rând se Acoperă cu 20 de Sprijin Poli Reutilizabile Durabil cu efect de Seră Tunel pentru

  • 493.69lei
  • 246.84lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f272989
Tag-uri:
  • planta acoperă set
  • Origine - China Continentală

[Robust și Durabil Noastră de protecție a plantelor care acoperă sunt realizate din PE material usor, respirabil si rezistent, reutilizabil pentru a oferi plin soare și cald, atmosferă umedă pentru cultivarea plantelor.

[Large Size] Acest durabil cu efect de seră tunel măsuri de 40 x 60 x 500 cm, care acoperă o suprafață mare, în mod eficient pentru a proteja planta.

[Ușor de Utilizat] sera tunel caracteristici inovatoare, un capac de design, care permite pentru ventilație și acces ușor în timp ce de udare, plivitul și recoltarea plantelor, făcându-l ușor de utilizat.

[Plante de Iarna Helper] Cu un efect de izolare, planta pătură va proteja gradina ta, ferma, culturi de legume și de îngheț, îngheț și ger, extinderea sezonului de creștere și întârzie sezon de recoltare.

[Design detașabil] stalpi De sprijin cu efect de seră tunel sunt ușor pentru a elimina și de a stoca, și piroane sol sunt concepute pentru a menține cu efect de seră tunel protejate de vânt, chiar și vânt.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Planta Acoperă

Material: PE + Otel

Dimensiune: 40 x 60 x 500cm (dimensiunea globală), Suport bara: 40 x 60cm

Note:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

10 x Suport Bara

1 x Folie PE

10 x Piroane Sol

10 Perechi de PE Film Clipuri de Fixare

10 x Pământ Spike Distantiere

Iarna Planta Pătură,De Protecție A Plantelor,Grădină, Acoperire Mare Cu Efect De Seră Tunel

Adauga un comentariu

Rating: