Grădină Coș De Fructe Selector De Cap Multi-Culoare Plastic Cules De Fructe Instrument De Veghe Agricole De Lamaie Pere Cules De Grădină Consumabile

  • 95.66lei
  • 47.85lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f274381
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - Două sute de milioane de douăzeci și opt de mii trei sute cincizeci și cinci

Nume Produs: Fructe Catcher

Material: PP + metal

Fructe mici catcher: 9 x 20cm/3.54 x 7.87 inch

Fructe de mare catcher: 10.5 x 25cm/4.13 x 9.84 inch

Fructe de veghe cu pânză de sac: 14 x 14cm/x 5.51 5.51 inch

Cantitate: 4 buc

Pachetul inclusiv:

1x Fructe Mici Catcher

1x Fructe de Mare Catcher

2x Fructe de Veghe cu Pânză de Sac

[3 Tipuri de Fructe de Veghe] pachetul include 1 buc fructe mici de veghe, 1 buc fructe de mare catcher și 2 buc catcher fructe cu pânză de sac. 3 Tipuri de fructe de veghe se pot întâlni diferite de recoltare de fructe are nevoie.

[Ușor de Cules de Fructe] De culegător de fructe este conceput cu dinți ascuțiți care poate bate cu ușurință fructe de ramură și plasați-l direct în sac de pânză sau coș de mai jos, foarte convenabil și eficient.

[Premium Materialul Nostru culegatori de fructe sunt realizate din material de calitate, rezistent si durabil, rugină și coroziune, rezistente, fiabile și durabile, nu se va rupe, îndoiți și purta chiar și după mult timp folosind.

[Ușor și Ergonomic] la cules de Fructe instrument este foarte ușor, ușor de utilizat pentru femei și persoanele în vârstă.Aveți posibilitatea să le conecta cu lemn, bambus sau tuburi din oțel inoxidabil (nu sunt incluse), și apoi puteți alege cu ușurință de fructe de la sol, nu mai catara in copaci.

[Lat Cerere] la cules de Fructe de recoltat este utilizat pe scară largă pentru cules mere, portocale, avocado, caise, mango, lamaie, papaya, limes, nectarine, grapefruit, pere, prune și alte fructe din livada, parcare, ferma, gradina, etc.

Notă:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

Adauga un comentariu

Rating: