Friteuza Aer Interior Coș,Exterior Coș Pentru Putere Friteuza Aer Air Fryer Bicarbonat De Coș,Se Scurge De Ulei Tava De Copt Raft Grilă De Distributie

  • 257.00lei
  • 203.04lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Electrocasnice

Sku:
  • f399874
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Friteuza Aer Interior Coș,Exterior Coș Pentru Putere Friteuza Aer Air Fryer Bicarbonat De Coș,Se Scurge De Ulei Tava De Copt Raft Grilă De Distributie

Modele aplicabile - friteuza aer interior coș și exterior coș compatibil pentru Putere Friteuza Aer XL 3.4 QT,se potrivesc, de asemenea, pentru Gowise statele UNITE ale americii 3.7 Qt,Farberware 3.2 Qt, Air Fryer,3.7 Qt Avalon Bay air fryer.

Convenabil:puteți găti orice alimente prajite fara ulei cu lipeasca friteuza aer coș.tigaia poate prinde de petrol și firimituri de alimente prajite în timpul prăjirii.Puteți face pizza delicioasa, aripi de pui, friptură și legume prajite mai multe alimente cu friteuza aer accesorii.

De Calitate alimentară & Calitate Premium Material:Nostru friteuza aer piese de schimb sunt realizate cu produse alimentare materiale de calitate,non-stick de acoperire friteuza aer baset permite alimente ușor de a scoate, la fel ca atunci când au fost puse în,acoperire non-stick de gătit tavă de ușor de scos ulei și miez.

Ușor De Curățat:Fiecare coș de gătit este ușor de curățat și în mașina de spălat vase în condiții de siguranță,care oferă curăța rapid și ușor pentru un plus de confort.

Culoare:Auriu + Negru

Material:Metal

Dimensiune:3.5 L

Conținutul Pachetului:

1 set x Friteuza Aer Interior Coș

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: