NOU-3PCS Fitness Banda de Cauciuc Elastic Yoga Benzile de Rezistență Set Hip Expander Benzi Sală de Fitness Prada Trupa Antrenament Acasă

  • 99.89lei
  • 72.90lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Pantofi De Sport,Imbracaminte Si Accesorii

Sku:
  • f103527
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Material - Spandex+Poliester

NOU-3PCS Fitness Banda de Cauciuc Elastic Yoga Benzile de Rezistență Set Hip Expander Benzi Sală de Fitness Prada Trupa Antrenament Acasă

Moale, Elastic și Non-Alunecare de Fitness Benzi --- Fabricate din poliester de inalta calitate din bumbac stretch, aceste benzile de fitness sunt mult mai confortabil de utilizat, menținând în același timp o durabilitate excelentă și non-alunecare de performanță, fără rulare.Interiorul său este natural latex elastic , asigura elasticitate mare și nu este ușor de deformat.

Benzile de rezistență cu 3 Nivele --- Diferite niveluri de rezistență se disting prin 3 culori, care vă permite pentru a îmbunătăți treptat intensitatea antrenamentului.Personaliza cu ușurință său de formare bazat pe puterea, capacitatea și confort.

Concepute pentru Diferite Piese de Instruire --- Dupa mii de teste de produs, am conceput cea mai potrivită dimensiune (Marimea:S(64cm)/M(84cm)/L(84cm)Width8cm) pentru fiecare sala de fitness benzi elastice.Sunt alegerea perfecta pentru îmbunătățirea gluteus, crescând rezistenta musculara si modificarea picioare.

perfect pentru Diverse Antrenamente --- Aceasta banda elastica set este perfect pentru genuflexiuni, partea plimbări, fese, spate și înapoi exerciții de mers pe jos, pentru Crossfit și Nebunie etc.

Exercițiu Oriunde, Oricand --- Vine cu un sac de sport, lua cu ușurință cu tine oriunde.Indiferent de unde este, s-ar putea folosi aceste benzile de fitness pentru a obține un organism eficient antrenament în orice moment.Un manual de utilizare cu poze este disponibil.

Nume:Benzile De Rezistență

Departamentul Nume: Unisex

Funcția: Cuprinzător Exercițiu De Fitness

Aplicație: Trage Coarda

Numărul de Model: banda de Rezistență

Stil: benzi de cauciuc pentru fitness

Caracteristică: trupa de fitness

Culoare:verde + roz + mov

Material:Poliester + latex fire

Conținutul Pachetului:

1Set x Benzile de Rezistență

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: