Extensibil Haine Feroviar Dulap Feroviar Extensibila 30 cm Pentru a Trage, Dulap Montarea pe Tavan

  • 171.64lei
  • 135.60lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Casa De Depozitare & Organizare

Sku:
  • f1115
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Extensibil Haine Feroviar Dulap Feroviar Extensibila 30 cm Pentru a Trage, Dulap Montarea pe Tavan capacitatea de încărcare Mare: produsele noastre pot transporta o greutate de 30 kg, astfel încât să puteți închide haine în condiții de siguranță.Rulmenți de înaltă calitate și feroviar pentru cuier asigura o buna pista.

[Extensibila din Metal Dulap Feroviar]Construite cu un heavy metal cadru de oțel, care oferă cabinetul dumneavoastră organizator sistem de durabilitate si eleganta.De încărcare 30 kg/66 lbs.

SALVA de STOCARE - Aceasta este o bară umerașe pentru un multifunctional garderoba, care economisește spațiu de stocare în timp ce depozita mai multe haine.Puteți atârna nu numai haine, dar, de asemenea, cravată, eșarfă și pantaloni.Se face uz pe deplin de spațiu și salvează suficient spațiu în garderoba ta.

[Telescopic Extensibil Design]Scoate retractabil haine sau prosoape, adecvat pentru utilizarea în dulapuri și dulapuri pentru o mare economie de spațiu de stocare soluție, de asemenea, funcționează bine sub mese de lucru și în bucătării sau băi pentru prosoape.

FACE VIAȚA mai UȘOARĂ - Nostru extensibila umerase face viața mai ușoară.Dacă sunteți în căutarea pentru haine, puteți scoate hainele feroviar astfel încât să puteți vedea hainele dintr-o privire, care este mai convenabil pentru a crea o perfectă spațiu de depozitare pentru casa ta.

dimensiune: 30cm

Material: Metal

culoare: negru

Conținutul Pachetului:

1 x Haine pol

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: