Raft Ornamente De Crăciun Mere Copac Pământ Formă Raft Pom De Crăciun Agățat Decoratiuni Petrecere Livrările De Agățat

  • 6.16lei
  • 2.48lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f11441
Tag-uri:
  • Ambalare - Nici O Cutie De Cadou
  • Electronice - NO
  • Origine - China Continentală
  • Tip de en-Gros - NO
  • Setați Tipul - NO

Descriere:

Raft Ornamente de Craciun sunt realizate din materiale de înaltă calitate, prelucrate cu măiestrie rafinat, oferind un aspect delicat și durabilitate mare, perfect pentru petrecerea de provizii și decorațiuni pentru casă.

Caietul de sarcini:

Numele: Raft Ornament De Crăciun

Produs material: acril

Produs greutate: 15g

Produs dimensiune: 8.5*8.5 CM (3.35*3.35 inch)

Lista De Ambalare:

1* Raft Ornament De Crăciun

Vezi mai multe detalii despre produs

1. [ Unic Recomandate ] Plină de Crăciun și de iarnă elemente, Rafturi Ornamente de Crăciun creează o atmosferă plăcută de Crăciun pentru petreceri, proiectat cu o varietate de în formă de rafturi, inclusiv mere, copaci, și pământul.

2. [ Materiale superioare ] Lectură Ornamente de Craciun sunt fabricate din înaltă calitate, materiale acrilice, prelucrate cu măiestrie rafinat pentru detalii bogate, oferind un aspect delicat, cu o mare durabilitate.

3. [ Largă de Aplicare ] Ideal pentru pomul de Crăciun, pandantive suspendate, breloc farmece, și accesorii auto, Unic Ornamente de Crăciun sunt ușor de a suspenda oriunde vă place, perfect pentru agățat pe copaci, pereți, uși, ferestre, verande, și garduri.

4. [ Carte bună Decoruri ] Perfect pentru Crăciun, Anul Nou, Congelate-petreceri tematice, și sărbătorile de iarnă, Bradul de Crăciun Agățat Ornamente sunt aducând un sentiment de fericire și confort, trebuie să-au pentru pomul de Crăciun decor.

5. [ Daruri prețioase ] Iubitorii de Carte Ornament de Crăciun este o alegere ideală pentru favoruri de partid si decoratiuni, un cadou perfect pentru prietenii, vecinii, și familiile, dublu-side tipărite clar și modele delicate.

Adauga un comentariu

Rating: