Usb Contra Cost Dublu Primăvară Bateti Capul Electrice Spumant De Lapte Din Otel Inoxidabil Portabile Lapte Foamer Bea Mixer Două Viteze

  • 96.21lei
  • 75.98lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Electrocasnice

Sku:
  • f117375
Tag-uri:
  • spumant de lapte reîncărcabilă, dublu spumant de lapte, electrice portabile tel, foamer mixer, spumant de lapte
  • Nume De Brand - FGHGF
  • Tensiune (V) - 220-240V
  • Origine - China Continentală
  • Rata de rotație(RPM) - 20000
  • Numărul De Model - spumant de lapte
  • Stil - Handheld
  • Certificare - ce
  • Putere (W) - 750W
  • Putere Tip - Reîncărcabilă

SPUME de LAPTE SECRET INSTRUMENTE - Spumant de Lapte Potrivit pentru lapte, latte, cappuccino, lapte, cocktail-uri, bomboane de ciocolată fierbinte la domiciliu indiferent de băuturi calde sau reci.Ce mai aștepți pentru?Bucurați-vă de cafea timp de la domiciliu, fără a merge la Starbucks!

UȘOR de FUNCȚIONARE - Smart 1-atingeți butonul de proiectare și trebuie doar să apăsați 1s, ușor de utilizat, care chiar și 5 ani, copiii!Spumă de cafea Filtru are de remorcare tip de spumare bagheta, viteza de rotație 19000 RPM, urmând să înlocuiască bagheta cu schimbarea de băutură material pentru a obține spuma de concentrare pe care doriți!

CURAT și DEPOZITARE - pur și Simplu apar în amestecati intr-o cana de apa calda, apăsați butonul, și spumantul este CURAT ÎN câteva SECUNDE!Foamer cu un SUPORT INOX pentru convenabil de stocare în bucătărie, nu mai faceți griji cu amendă de spuma va murdări masă!

PUTERNICE ȘI DURABILE - Mână-a avut loc spumant de lapte alimentat de trei baterii AAA (nu sunt incluse) pentru utilizare comodă.Bea mixer design robust va dura ani de zile.

NOTĂ - nu scufundați Niciodată corpul spumant de lapte în apă.Amestecati corpului trebuie să fie uscat atunci când Instalați produsul.Arunca spumantul jumătate de drum în jos în lapte înainte de a alimenta, pentru a evita lichid în jurul valorii de stropire.

Tip:Bicarbonat de Instrumente și produse de Patiserie

Putere:USB contra cost

Greutate:225G

Două viteze: 13000 RPM/15000RPM

1.În termen de 15-20 de secunde, acest electrice spumant de lapte va oferi bogat și gros de spuma pentru a decora dvs. de băuturi.Nu numai ca poate crea cremos si perfect spumă de lapte, dar, de asemenea, poate fi folosit pentru a face băuturi calde sau reci, sau chiar ouă bici.

2.handheld spumant de lapte este echipat atât cu un dublu bateti capul, mai puternice și mai eficiente, potrivite pentru a satisface nevoile diferite.

3.această băutură spumantul are în mod rațional-dimensiuni mâner cilindric pentru prindere ușoară.Prin plasarea de operare buton de pe partea de sus, mâna ta va fi într-o ergonomic dorit poziție.L/modelului un design construit pentru a combina durabilitatea andbeauty.

4.Întregul său corp din metal și componente garantează un risc mai mic de scurtă durată de viață și mai multe efecte estetice.În plus, zgomotul redus motor abia face un sunet, creând o atmosferă intimă și atmosferă de sărbătoare .

Notă:

NU utilizați produsul în jurul inflamabile sau gaze explozive.

Numai pentru utilizare în interior.

Păstrați produsul departe de copii.

culoare:Argint

Material:otel inoxidabil

dimensiuni:Inaltime: 23cm

Conținutul Pachetului:

1 * Electric Spumant De Lapte

1 * Arc Dublu Bateti Capul

1 * Single Primăvară Bateti Capul

1 * cablu USB de Încărcare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: