Tesatura de Ras USB Reîncărcabilă de Scame cu 2 Lame de schimb Electrice Pulover aparate de Ras cu Detasabila Cutie de Gunoi

  • 106.55lei
  • 55.39lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f11828
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

[Material de calitate] Nostru electric de scame este fabricat din ABS de inalta calitate si electronice, reutilizabile și durabile.Scame și pilling poate fi îndepărtată cu ușurință și rapid.

[Ușor de Curățat și Reutilizabile] Scamele de pe haine sau pături este aspirat în rezervor detașabil.Noi vă oferim o mică perie de curățare, astfel încât să puteți curăța cu ușurință și refolosi.

[În condiții de siguranță și USB Reîncărcabilă] lint remover este echipat cu o baterie de înaltă calitate, care durează aproximativ 3 ore pentru a încărca și scame, aparat de ras poate funcționa continuu timp de 30-40 de minute.Electrice de scame este echipat cu un sistem de blocare de siguranță pentru a vă proteja sau copilul de la un prejudiciu în cazul în care lama capacul este deschis sau eliberat.

[Eficiente de Scame] Acest scame vine cu o înaltă calitate din oțel inoxidabil triplu lama și 2 de înlocuire lame triple pentru a se potrivi haine diferite nevoi, de a scoate tot felul de scame rapid și fără a deteriora materialul.

[Lat Aplicații] Acest lint remover este potrivit pentru lână și pulovere, eșarfe, bumbac, lenjerie, pături, cearșafuri, cuverturi, pilote, canapele, scaune, perne, perdele si canapele.Elimină nedorite ghemotoacele de par, scame etc. Dimensiunile mici il face usor de transportat atunci când călătoresc.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Scame

Tensiune nominală: 5V

Capacitate baterie: 600mAh

Timp de utilizare: 30 minute - 40 de minute

Timp de încărcare: 3 ORE (încărcare USB)

Material: ABS+Electronice

Dimensiune produs: 106 x 90 x 170 mm

Note:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

1 x Scame

2 x Lame de schimb

1 x Cablu USB

1 x Perie de Curățare

USB Reîncărcabilă de Scame ,Portabil Tesatura de Ras

Adauga un comentariu

Rating: