Pescuit Automată a Pompei USB Reîncărcabilă Pompă de Oxigen Rezervor de Pește Inteligent Portabil Multifuncțional în aer liber Echipament de Pescuit

  • 347.56lei
  • 208.55lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Pescuit

Sku:
  • f1238
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - VKTECH
  • Magnet De Pescuit - NO
  • Material - ABS Metal

Automate Sticla de Apa de Admisie a Pompei de USB Reîncărcabilă Dozator de Apa Pompa de Inteligent Portabil de Oxigen Pompa Rezervor de Pește Mut Multifuncțional în aer liber Echipament de Pescuit

Caracteristică:

1. Instantaneu cu eliberare de oxigen: Instantaneu eliberarea de oxigen pentru a trezi vitalitatea de pește, și mare de gaze de ieșire nu se teme de scăderea volumului de gaze cauzate de adâncimea apei

2. Cu funcția de pompare: Mari de aer ieșire nu se teme de aer volumul de atenuare cauzate de adâncimea apei.Cu funcția de pompare, este clar dintr-o privire cât de mult de apă este adăugat atunci când pescuitul pe timp de noapte și amestecarea momeala.

3. Tripla filtrare: pomparea filtru folosește mici pietre rotunde pentru a filtra cele mai multe impurități în apă, și apoi bine plasă de sârmă este utilizat pentru a le bloca mai adânc, de a face extrase apă mai limpede.

4. Trei fix moduri: poate fi folosit pentru a atarna pe o varietate de accesorii de pescuit, cum ar fi momeala vase, pește cuști, pescuit, găleți, etc.

5. Satisfacție de Garantare: Ne străduim să oferim fiecărui client cu cel mai înalt standard de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături.Dacă aveți orice probleme, întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

Descriere:

Adio buton, eliberați-vă mâinile.Partea senzor de tip întinde de apă, care este diferit de cele tradiționale push-butonul de pompare și de aerare cu pompă.

Trei moduri și diferite opțiuni:

1. Smart mode: În modul inteligent, apăsați lung butonul de evacuare a apei butonul de mai jos timp de 3 secunde pentru a intra în modul inteligent.În acest moment, lumina roșie va fi pe.Dacă te acoperi partea senzorul de lumină cu mâna sau cu alte obiecte, de evacuare a apei va fi oprit sau pornit.În acest moment, apăsați (de evacuare a apei din buton) pentru a activa sau dezactiva pe cele de evacuare a apei.Care este, la modul inteligent este de a începe un alt (de evacuare a apei comutator buton) pentru a acoperi senzorul de lampă, și apăsați butonul de evacuare a apei din buton.

2. Modul de iluminare: În modul de iluminare, apăsați momeala comutatorului lămpii butonul 1 pentru a activa sau dezactiva luminile.

3. De evacuare a apei/de aerare modul de evacuare a Apei de oxigenare modul Apăsați de evacuare a apei comutator butonul 1 de mai jos pentru a activa sau dezactiva de evacuare a apei/oxigenare.

Caietul de sarcini:

Produs material: ABS+metal

Gazda dimensiune: 12 * 7 * 4.5 cm/4.7*2.75*1.77 în

Culoare: portocaliu, albastru(opțional)

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Apă de Admisie de Oxigen Pompa de Încărcare

1 x Metal Conducta de Evacuare

1 x USB Cablu de Încărcare

1 x Adaptor de Oxigenare

1 x Filtru de Pompare

1 x Pompa de Aer cu Piatra

1 x Apă de Pompare Conducta

Adauga un comentariu

Rating: