1 buc animale de Companie Halat de baie Prosop Câine de Uscare Strat Absorbant din Microfibra Prosop de Plaja Pentru Mari Mijlocii Mici Câini Rapid Uscat Câine Dotari M6l9

  • 41.05lei
  • 26.66lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f12578
Tag-uri:
  • Tip - Câini
  • Origine - China Continentală
  • Material - Poliester

Descriere:

Denumire produs:animal de Companie uscare rapidă halat de baie

Culoare:Ca imagine

Material:Microfibra

Dimensiuni:Ca imagine

Pachetul include:

1 buc halat de baie animale de Companie

Despre acest articol

1. Acest animal de companie de costume de baie este fabricat din moale, respirabil poliester, care poate absorbi rapid apa, care vă pot ajuta să economisi mai mult timp, după baie, duș sau mersul pe jos în zilele ploioase să aibă grijă de animalele de companie și pentru a preveni-le de la obtinerea rece sau urât mirositoare.

2. Partea din spate a pet-halat de baie este echipat cu un Velcro reglabil cataramă de ușor de deschidere/închidere.Foarte convenabil de design, oferind un confortabil, se potrivesc, mai potrivite pentru dvs. dragi animale de companie.

3. Nu se lipește de mâinile tale și poate fi ajustată în funcție de companie circumferinta taliei.

4. Multi-scop de companie costum, care poate fi folosit ca animal de companie halat de baie/pijamale/animale de companie prosop/animale de companie strat cald pentru a se incalzi, care permite animalele de companie pentru a mers pe jos sau a alerga liber ca în cazul în care poartă o haină.

5. Gulerul poate fi oglindită în sus/jos, ajustată în funcție de animalul tau de companie este circumferința gâtului, și nu va aduce animalele de companie un sentiment de reținere.

6. Acesta este fabricat din piele-friendly poliester, material durabil, și poate fi spălată în mașina de spălat și se spală de mână, și poate fi, de asemenea, de rufe uscate pentru curatare usoara.

7. Reutilizabile halat de baie

Animale de companie noastre prosoapele pot fi stocate în mașină pentru a călători sau de a folosi la domiciliu.Acesta va proteja canapea, covor, masina, pat, podea și scaun.

Sfaturi Cald:

1.Din cauza luminii și monitorizează efect, culorile pot fi ușor diferența.

2.Vă rugăm să permiteți ușor dimensiunea erorilor datorate manuală de măsurare.Vă mulțumesc pentru a înțelege!

3.1 mm=0.039 inch.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Adauga un comentariu

Rating: