2X cap la cap Perna Gimbal Pescuit Lupta Centura Talie Titularul Absorbție de Șoc se Ridice Lupta Polul Titular,Portocaliu si Galben

  • 96.99lei
  • 64.03lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Pescuit

Sku:
  • f1293
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Suport de Dropshipping și comerț cu Ridicata.

100% Originale și de Bună Calitate, cu acces Gratuit După-vânzare de Garanție.

2 x Tijă de Pescuit Titular: 1 x Portocaliu & 1 x Galben

[CONFORTABILE COADA MARE ZONA]stand up lupta polul titularul coada zona este suficient de mare pentru a vă permite să reducă presiunea de pe tije și ușor de a prinde pește mare.Pad gros este confortabil si poate proteja abdomen.

[GRELE DE ROD]Această tijă de pescuit suportul este proiectat pentru mare pescuit găleți grele sau tije de pescuit.Mai mult și mai gros, de asemenea, poate proteja tijă de pescuit de la daune.

[ABSORBȚIE de ȘOC]pescarii gimbal pad cu absorbție de șoc bun, te protejează și tijă de pescuit de panică.Atunci când lupta cu pesti mari vă puteți simți presiunea și șoc a fost lansat în mod eficient.

[ANTI-ALUNECARE,] PU afară strat anti-alunecare chiar și pentru o cârpă umedă, foarte utile și de livrare de o multime de pârghie atunci când lupta cu pesti mari. [FOAIE de DATE]Această tijă de pescuit de fund capacul este fabricat din material PU, moale, ușor și confortabil.3.8 cm / 1.5 în calibru, potrivit pentru toate tije de pescuit.

Stare: 100% De Brand Nou

Tip De Element: Tijă De Pescuit Titular

dimensiune:13.5x8cm

Material:PU

culoare:Portocaliu/Galben

Conținutul Pachetului:

2 x Suport Tijă de Pescuit

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: