Depozitare Suport Pahare 2 In 1 Travel Bea Organizator Sticla De Băutură Titularul Valiza Mânere 2 Cani De Cafea Titularul Călător Accesoriu

  • 87.38lei
  • 62.06lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Casa De Depozitare & Organizare

Sku:
  • f1294
Tag-uri:
  • Caracteristică - Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Origine - China Continentală
  • Tip - Depozitare Suporturi Și Rafturi
  • Material - Poliester
  • Nume De Brand - sunchamo
  • Utilizarea - Băuturi

Bagaje de Călătorie Ceașcă Titularul Mână Liberă Bea Caddy 2 Cani de Cafea Titularul de Izolare Termică Bea Geanta cu Curea de Umar Buzunar cu Fermoar se Potriveste pe Valiza Mânere pentru Însoțitorii de Zbor

Lista De Piese:

1 x Depozitare Suport pentru pahare cu Curea de Umăr

Evidențiați Descriere:

[Material de înaltă Calitate] Acest bagaj de caz suport de pahar este realizat din poliester de înaltă calitate material robust și rezistent la uzură, durată de viață, poate fi pliat, durabil și lavabil.Stratul interior a fost actualizat cu un strat de captuseala pentru a păstra băuturile reci sau calde.Buzunarul din spate este echipat cu un fermoar pentru depozitarea telefonului mobil, a pașaportului sau obiecte mici pentru a preveni valoare de scădere accidental pe drum.

[Multi-buzunar de Proiectare] Acest depozitare suport pentru pahare are un total de 3 buzunare, 2 dimensiuni diferite băuturi buzunare si un buzunar cu fermoar în spate.Puteți pune telefonul mobil, pașaport, carte de IDENTITATE, bani, bilete de avion sau obiecte mici într-un singur buzunarul de la spate și a pus două băuturi în primele două buzunare.Există băuturi centurile de siguranță pentru a ajuta strânge ceasca ta.Cu valiza asta ceașcă titularul, imediat va aduce confort.

[Curea de Umar ajustabila Design, Ușor Pentru a Stoca] Acest depozitare suport pentru pahare este un nou upgrade, nu numai poate fi setat în bagaje se ocupe de, dar, de asemenea, cu curea de umăr ajustabilă ca o geantă de umăr de utilizare.Atunci când nu este utilizat, acesta poate fi pliat și pus într-un rucsac de depozitare, dimensiune compactă, cu economie de spațiu.

[Elibera Mâinile] bagajele de călătorie suport de pahar este un companion de călătorie mare în călătoria dumneavoastră.Aveți, puteți trage-ți bagajele și să bea băuturi, acces gratuit la mâinile tale, în orice moment, și puteți convenabil de pus telefonul tău mobil și biletul de avion în orice moment,pentru a face dvs. de călătorie ordonată.

[Utilizat pe scară largă] de Călătorie poate fi obositoare, și de obicei nu au o mână liberă să organizeze o bea, mai ales cu copiii.Dar cu o depozitare suport pentru pahare cu o curea de umar, puteți deține acum două băuturi.Perfect creative de cadouri pentru el/ea care călătorește mult, cum ar fi însoțitorii de zbor, oameni de afaceri/femei sau copii cu părinții.

Caracteristici Cheie:

Capacitate mare: Fata 2 Buzunare: țineți 2 bauturi - cafea, cani, pahare sau sticle de apă; Buzunar cu Fermoar Spate: țineți telefonul, pașaportul și biletele.

Sigur Corpuri: O băutură centura de siguranță asigura bea siguranță.Puteți rezolva atât băutură și paie, cu centura.

Minunat Cadou pentru: călătorii Frecvente, însoțitorii de zbor, de afaceri, bărbați/femei, festivalul de cadouri, ziua de naștere a prietenului.

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Adauga un comentariu

Rating: