Din Oțel inoxidabil Pisica de Apa Alimentatoare Fantana 2.5 L USB Câine de Companie Castron de Băut Automat Distribuitor Super Liniștită Bautor de Filtru

  • 206.90lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f12946
Tag-uri:
  • kia stilou, mama cat de oțel, ascunde cat stilou, cazul m pisicile, colier pisica oțel, portabil câine fântână de apă, caine mare fântână de apă, apa de companie xiomi, gadget-uri cat fântână, tacamuri pisici fântâni
  • Nume De Brand - PGY
  • Material - Din Oțel Inoxidabil
  • Cu Distribuitor De Apă - Da
  • Max De Ieșire - 100g
  • Origine - China Continentală
  • Tip - pisici
  • Setare Timp - No
  • Min Ieșire - 100g
  • Sursa De Alimentare - TAXA

2.5 L Automată Pisica De Apa Fantana Cu Robinet Câine Dozator De Apa Transparent Bautor De Companie Potabilă Alimentator 1 Filtru Consumabile Pentru Animale De Companie

Caracteristici: materiale de Înaltă calitate

Pisica fântână de apă se face prin calitate 304 materiale din oțel inoxidabil, care este foarte durabil, în condiții de siguranță și ușor de curățat.

3 metoda fluxului de modele

Puteți avea 3 diferite de curgere a apei moduri de cotitură sau eliminarea capac de flori sau petale pentru a realiza: cascada de flori, flori de bule, și blând fântână.Puteți seta de mînă după animalului tau de companie favoare.

Ultra liniștită pompa

Această fântână vine cu super design liniștită, care ține sub 30db.Și lumini cu LED-uri da animale de companie doar suficient de lumina pe timp de noapte.

Stadiul 4 Sistem De Filtrare

Sistemul utilizează activat înlocuibile atomi de carbon filtre pentru a elimina clorul, metale grele, filtru de păr reziduuri și particulele de mâncare lăsate de animale de companie pentru a îmbunătăți gust de apă și păstrați-l curat și proaspăt.

Asambla și de a disimula

Animale de companie fantana nevoie de doar câteva minute pentru a configura și de dezasamblare, care este convenabil pentru curățare și întreținere.

Caietul de sarcini:

Tip: animale de Companie distribuitor de apă

Material: otel Inoxidabil

Cantitate: 1 buc

Element De Culoare: Argint

Sursă de lumină: LED

Volum: 2.5 L

Putere: 1.5 W

Alimentare: 5V/1A

Dimensiune: 19*12.4 cm/7.48*4.88 inch(D*H)

Greutate: 830g/29.28 oz

Pachete:

1*animale de companie distribuitor de apă

1*perie curata

1*manual de utilizare

1*pompa DC

1*filtru de carbon

1*adaptor

1*filtru de spumă

1*cutie pachet

Lista de ambalare

1*animale de companie distribuitor de apă

1*perie curata

1*manual de utilizare

1*pompa DC

1*filtru de carbon

1*adaptor

1*filtru de spumă

1*cutie pachet

Suport

Dacă aveți orice problemă sau întrebare, vă rugăm să nu fi ezitat să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Feedback-ul

Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați un 5-star feedback-ul pozitiv de la primirea dvs. de articole.Sprijinul dumneavoastră ne va ajuta să construim mai multă încredere și de a continua să ofere cele mai bune produse și servicii pentru clienții noștri.

Transport

1. Va vom trimite produsul în termen de 2-7 zile de la plata. 2. De obicei, elementul de transport nevoie de 7-35 zile .Dar în fiecare țară sunt diferite .

Adauga un comentariu

Rating: