Scobitoare Titularul Dozator De Noutate Scobitori Container Pentru Restaurant Creativitatea Pop-Up Automat Scobitoare Titularul Dozator

  • 24.32lei
  • 12.18lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f13038
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Descriere:

1. Sănătos PP materiale, de la selectarea materiilor prime la un număr mare de culori teste, pentru a mucegai de deschidere, fiecare detaliu este strict controlat pentru a face un high-calitate scobitoare titular.

2. Transparent capac închis, suma rămasă este în mod clar vizibil, prevenind Eficient praful de la intrarea.În scobitoare cutie de depozitare, o scobitoare apare atunci când este apăsat o dată, evitându-se astfel contaminarea încrucișată.

3. Apăsați partea de sus și o scobitoare pop-out, acest scobitoare titularului capacul poate fi scos pentru curățare, și Toate marginile ascuțite au fost tratați cu colturi Rotunjite pentru siguranță.

Caietul de sarcini:

Nume: Scobitoare Titularul

Produs material: pp

Produs de culoare: verde inchis, verde deschis

Dimensiuni: 8.5*6cm/3.34*2.36 în

Caracteristici: depozitare / stocare

Aplicabile: acasa/restaurant

Lista De Produse:

Scobitoare Titularul*1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și de a lua imagine unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【De Material de încredere】Simt mai siguri la contact, Scobitoare Suportul este fabricat dintr-o selecție strictă de clasa alimentare PP materiale de care este sigur, puternic și durabil.

2.【Manopera rafinat】Scobitoare Distribuitorul este echipat cu manopera rafinat de design, care este bine lustruit la Marginile elegant și nu este ghimpată.

3.【Volume mai mari de Design】Deține aproximativ 380 de scobitori la un moment dat, Scobitoare Titularul Distribuitorul este echipat cu un ultra-mic corp de design, cu o capacitate mare, care este convenabil pentru depozitare.

4.【Ușor de Operat】Făcându-l mai ușor pentru a ridica scobitori cu O singură mână, Automat Scobitoare Cutie este echipat cu un sistem automat de presă tip de design, care este ușor de utilizat.

5.【Praf Capac de Design】Echipat cu un praf transparent capac, Automat Scobitoare Titularul este în split de design, care este simplu și ușor de lux și se poate vedea cu ușurință restul scobitoare capacitate.

Adauga un comentariu

Rating: