8mm Nichel/Aur Placat cu Ochiuri (5 saci, în total 10.000 de buc) Prețul cu Ridicata Garnituri / Butoniere / Inele / Butoane

  • 189.11lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Mașini-Unelte Și Accesorii

Sku:
  • f132187
Tag-uri:
  • CNC sau Nu - Normal
  • Sursa De Alimentare - Mecanice
  • Numele Produsului - 8mm Nichel Placat cu Ochiuri
  • Cantitatea - Total 5 saci, despre 2000pcs/sac
  • Culoare - Placat cu nichel sau Aur Placate cu
  • Numărul De Model - D03-8
  • Nume De Brand - NoEnName_Null
  • Diametru Exterior - 15mm
  • Înălțime - 6mm
  • Diametru Interior - 8mm
  • Starea - Noi
  • Certificare - ce, ROHS
  • Origine - China Continentală

Bine ati venit la Fabrica noastră Directă în Magazin!

1. Toate produsele sunt vândute direct de către LIUDU fabrica, pret de fabrica, de asigurare a calității, garanție de un an, întreținere pe durata de viață, și gratuit de orientare tehnică. 2. Toate piesele de schimb sunt oferite la prețul de cost (Toate piese de schimb sunt disponibile !!!) 3. Următoarele magazinul nostru, plasați o comandă pentru a obține GRATUIT piese de schimb!Bine ati venit la comanda sau de anchetă și din toată inima să coopereze cu tine!

Pachetul include: 5 saci de 8mm ochiuri, în total aproximativ 10.000 de pc-uri.

Disponibil in 2 culori, placat cu nichel si placat cu aur.

Cerere

Este potrivit pentru flex banner, steag banner, mesh banner, UV banner, KT bord, hârtie de sac de mână, din plastic, pungi de ambalare, din carton, prelata, cort, și alte materiale din PVC, ect.

Ambalare și de Transport maritim

Standard de export de ambalare: spuma + export cutie de carton standard de ambalare pentru a se asigura masina la client în stare bună.În mod normal, vom alege cea mai bună metodă de transport pentru dvs. în funcție de anumite bunuri și țară.Mare comanda va fi livrat de mare (aproximativ 15-45 de zile) sau de aer(aproximativ 7-10 zile).Pentru mici vor fi expediate prin expres internațional, cum ar fi FedEx, DHL, TNT sau UPS.În mod normal, acesta va costa aproximativ 7-10 zile lucrătoare.

Certificari & Feedback-Ul Clientului

Compania noastra are mulți ani de experiență de export, a câștigat laudă de la nivel mondial clienții.Produsele noastre au primit un număr de brevete naționale și certificare ce.Compania noastra este apreciat de clienții interne și externe în aspecte legate de dezvoltarea de produse, calitate și servicii.

Expoziție

LIUDU participă la mai mult de 30 de interne și internaționale industrii expoziție în fiecare an, oferim echipamente de calitate pentru lume, America de Nord, Europa, Asia, Africa și Oceania.America de sud, Egipt, Dubai, Vietnam, Mexic, Peru, Turcia, India, Indonezia și zonele înconjurătoare toate au LIUDU urmele.Fiecare expoziție este un nou punct de plecare pentru Liudu.Prin comunicarea cu clientul și mai aproape de inima clientului, ne-am înțeles, de asemenea, necesitatea de îmbunătățire a mașinii.Multe noi are nevoie de noi clienții noștri ne oferă idei cu dezvoltarea de mașină.

Profilul De Companie

Zhengzhou LIUDU Mecanică Echipamente Electrice Co.,Ltd.este un producător profesionale de sudare cu aer cald mașini și ochi mașină.Ne-am specializat în producerea de sudare cu aer cald timp de 10 ani, produsele noastre au fost exportate în mai mult de 60 de țări și regiuni.Nostru R&D center, deținut de compania a obținut 19 brevete naționale, digital temperatură constantă de sistem, built-in sistem de suspensie, automat funcția de latență a sistemului de protecție, de mare putere și de înaltă eficiență caracteristici, etc., toate din care sunt într-o poziție de lider absolut în industrie.Compania profesionale după-echipa de vanzari promite un nivel national post-vânzare mecanism de răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția de peste mări și de sărbători).Pe baza centrată pe client, tehnologie-centrat și orientată spre calitate filosofia de afaceri, ne-am dedicat pentru a furniza produse de înaltă calitate și servicii de calitate pentru clienții din întreaga lume.

Informații De Contact

Tina Wang +8613598876978(WhatsApp/WeChat) Manager de vânzări ZHENGZHOU LIUDU MECANICĂ ECHIPAMENTE ELECTRICE CO.,LTD Adauga fabrica.: Nr. 52, Huangyang Stradă, High-tech District, Orasul Zhengzhou, Henan Prov, China Tel: +86 371 6565 9227 Telefon: +86 135 9887 6978 Site-ul: www.top-welder.com E-mail: [email protected]

Adauga un comentariu

Rating: