1/12 Scară Cărți Mini Set de 3pcs pentru a JUCA Casă de Păpuși Rol pentru a JUCA Model în Miniatură Set DIY Jucărie Accesoriu Fete Gif

  • 5.24lei
  • 4.00lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Papusi & Accesorii

Sku:
  • f134747
Tag-uri:
  • Material - Alte
  • Origine - China Continentală
  • Varsta Recomanda - 18+

1/12 Scară Cărți Mini Set de 3pcs pentru a JUCA Casă de Păpuși Rol pentru a JUCA Model în Miniatură Set DIY Jucărie Accesoriu Fete Gif

OOTDTY

Caracteristici: de brand nou și de înaltă calitate

De înaltă Calificare Material: Făcute de calificare hârtie materiale non-toxice, cu design neted,rezistenta la uzura si non-toxic vopsit care este siguranta pentru copii pentru a JUCA cu.

Jucărie realist: hârtie Selectată și pline de culoare de epocă in miniatura proiectat cărți,pagina poate pare ca cele reale, care fac realiste si potrivite pentru decorarea de păpuși.

De Formare de învățământ: Cu bună stimulare și formare educațională pentru copii, stabilirea capacității lor cognitive pentru casa Papusa accesorii & ornament și de a promova copii coordonarea mana-ochi și DIY hands-on abilitate.

Jucarie Model: Acesta este doar un model de jucărie, nu poate fi utilizat ca o carte reală, vă rugăm să, de asemenea, să acorde o atenție și de a preveni copiii de a manca sau orice rănit din greșeală.

Utilizarea pe scară largă de Aplicare: Potrivit pentru Păpuși decoratiuni, rol pentru a JUCA jocuri și, de asemenea, o alegere excelentă pentru acasă masa decor de masă sau studio foto recuzită.

Cel mai frumos Cadou: O alegere excelentă pentru copii cadou de ziua de nastere, cadou de Crăciun, care este potrivit pentru copii, copilul băieți și fete rol pentru a se JUCA ori.

Caietul de sarcini: Produs Dimensiune: 2.1 x 1.6 cm/0.83 x 0.63 inch

Material: Hârtie

Net Greutate: 5g/0.01 kg

Culoare: Model/Model B Model C Model D Model E/Model F

Proporția: 1:12

Cantitate: 3 Buc/Set

Pachetul Include: 1 Set in Miniatura Păpuși Jucării de Carte (3stuck)

notă: vă Rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Adauga un comentariu

Rating: