PCI-E USB 3.2 Card Gen 5 Porturi PCI Express Card Cu 20 Gbps de lățime de Bandă de Super-Viteza Splitter Adaptor Pentru Windows 10/8

  • 280.90lei
  • 221.93lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Componente De Calculator

Sku:
  • f136784
Tag-uri:
  • Certificare - NICI unul
  • Nume De Brand - JAKCOM
  • Origine - China Continentală

PCI-E USB 3.2 Card Gen 5 Porturi PCI Express Card Cu 20 Gbps de lățime de Bandă de Super-Viteza Splitter Adaptor Pentru Windows 10/8

[Despre acest articol]a Introduce PCI-e pentru USB 3.2 gen 2 card în PCI Express (4X) slot, puteți să faceți upgrade computer desktop la 3x USB C și 2x USB 3.2 porturi.Pe această bază, de a face mai multe dispozitive conectate la sistemele informatice,cum ar fi hard disk extern,imprimanta,scanner-ul,tableta,telefon inteligent,USB VR,controler de joc,hub usb ,etc.

[Super-Speed USB 3.2]USB 3.2 interfața PCI Express card are un total de 20Gbps de lățime de bandă, și port USB-C a 10Gbps schimbul de viteză.În general viteza de transfer este mai mare de 10 ori mai rapid decât versiunile anterioare de USB 3.0. Acest card de expansiune este o necesitate pentru hard disk-uri externe și este perfect pentru transferuri de fișiere.(Notă: Real viteza de transfer poate fi limitată de dispozitivul conectat.)

[Compatibilitate extinsă]Acest card Conforme cu PCI Express X4,X8,X16.USB 3.2 port este compatibil cu 3.0 si 2.0. Sistem de operare compatibil cu Windows 7, 8, 10 (32/64 bit) și Mac OS 10.8.2 de mai Sus.Când pci-e adaptor de card este instalat, Win 10, Mac OS și Linux nu ai nevoie de un driver,Windows 7 sistemul trebuie să instalați mașina.

[Inteligent de protecție]Fiecare interfata are un independent 2A alimentare, care este ușor de instalat și nu necesită o sursă de alimentare externă.Cardul poate fi alimentat direct de la slot PCI-e pe placa de baza.În plus, fiecare interfață are o asigurare independent, cu supra-curent și scurt-circuit de protecție inteligentă pentru a proteja computerul de echipamente.

Notă Caldă:

1. Calculatorul gazdă interne nevoie Disponibil PCI Express x4, x8 sau x16 slot.

2. Cerințele de sistem sunt Windows XP/7/8/10 și sistemul de operare Mac OS 10.8.2 de mai sus, 4GB DDR RAM sau mai sus.

3. Windows 7 / XP sistemul are nevoie pentru a instala driverul de pe CD-ul atașat, sau descărcați driver în funcție de conținutul manualului de utilizare.

4. USB terminologie: USB 3.2 Gen 2x1 fost ly numit USB 3.1 Gen 2. Deoarece mulți placa de baza din fabrica nu au actualizat hardware-ul lor de tehnologie în timp, cele mai multe programe de calculator va afișa USB 3.1, dar aceasta nu afectează viteza.

Culoare:negru

Material:ABS+Metal

Conținutul Pachetului:

1 * USB 3.0 PCI express card

1 * CD Driver

1 * Manual De Utilizare Engleză

2 * Șurub

NOTĂ :

1.Nu este compatibil cu versiunea veche de PCI Express X1 slot.

2. Card de expansiune PCIe Asta numai transmisii de date de sprijin, nu de semnal video de transmisie (DP,HDMI).

3.Nu instalați această PCI-E card atunci când computerul este pornit.

4.În cazul în care cardul nu funcționează, verificați dacă PCI-E, socket de pe placa de baza este defect.

5.USB 3.0/2,0, 1.1 dispozitive sunt compatibile doar cu USB3.2 cărți, dar nu vor ajunge relevante viteză pentru dispozitive USB impune limitări de performanță pe transfer/de performanță de transfer de date.

6.În scopul de a obține USB 3.2 Super Viteza+ de performanță, vă rugăm să folosiți PCI-E 3.0 sau o versiune mai mare de slot pentru card de instalare.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: