Diamant PCD piatră sculptură cuțit de granit marmura jad sculptură mașină unealtă

  • 155.18lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Mașini-Unelte Și Accesorii

Sku:
  • f140807
Tag-uri:
  • sculptură în granit sinterizate, mașini de gheață granit, masini de cusut nativ din lemn, iphone x sculptură în lemn, granit cazul iphone galaxii, unde să cumpere lemn sculptură în lemn, iphone x de lux sculptură în lemn, sculptură în granit, diy lemn mașini de cusut, blaze masini monstru rochie
  • Certificare - NICI unul
  • Origine - China Continentală

Instrucțiuni de utilizare 1. Setarea parametrilor de prelucrare

Viteza: 24000 rpm

Viteza de mers în gol: 3000 mm/min sau mai mare;

Viteză de tăiere: 100-200 mm/min

Cuțit viteza de ridicare: du-te potrivit inactiv accident vascular cerebral;

Rata de alimentare: în Funcție de duritatea pietrei, acesta este stabilit în funcție de ax nu tremura.Inițial siguranța valoare este de 500 mm/min.Ajusta în sus după cum este necesar pe această bază;

Adâncimea de tăiere: o tăietură unică să nu depășească 2 mm; cut adâncimea de tăiere depășește 2mm, este recomandat să taie în mai multe ori.Având în vedere neuniformitatea de piatra, recomandat adâncimea de tăiere este cuprinsă între 0,8 mm-1,5 mm.

În actualul proces de prelucrare, prelucrarea parametri ar trebui să fie stabilite în mod rezonabil, în funcție de diferite condiții de lucru și condițiile de prelucrare.

2. Cuțit de funcționare-în

Instrumentul de funcționare-este un proces natural prostia de instrument ascuțit margini, în scopul de a face instrument au o viață mai lungă și mai stabil de taiere eficienta.

Marginea de taiere este pasivizat pentru a îmbunătăți viața?

În termeni simpli, aceasta este diferența dintre un cuțit și un os cuțit.Marginea de taiere de cuțit este foarte ascuțit, dar nu poate fi folosit pentru a tăia coaste!Marginea de taiere de os-cuțit este bont, și are o viață lungă atunci când este utilizat pentru cotlet de coaste!Dacă se taie coastele cu un cuțit de bucătărie, în mod evident, cuțitul se va rupe!În același mod, marginea de taiere de nou-fabricate cuțite foarte ascuțite, și poate chiar să-și taie degetele, la fel ca un elicopter; marginea de taiere de funcționare-în cuțit va apărea naturale prostia, iar apoi cu rezistență înaltă sculptură în piatră și tăiere vor primi in mod natural de două ori rezultatul cu jumătate de efort!

Metoda și setarea parametrilor de funcționare-în instrument:

Rata de alimentare: 300 mm/min

Adâncime de tăiere: 1.0 mm

Distanță de funcționare: 20-30cm

Stabilite în funcție de parametrii de mai sus, astfel încât cutter poate rula 20-30cm într-o linie dreaptă pe o cârpă moale sau moderat greu de piatră.

problemă comună

De ce este rupt atunci când cuțitul se taie?

Viteza de tăiere este prea rapid, și forța pe vârful cuțitului este prea mare, provocând sfat să se prăbușească imediat ce acesta este coborât.În general, clienții a căror viteză de tăiere este situat la 500 sau mai multe sunt comune.

De ce este prelucrarea viață atât de scurtă?

Instrumentul folosit nu se potrivește cu setarea aparatului în sine, și parametrii mașinii trebuie să fie ajustate.

De ce este cuțitul rupt?

Motivul 1: Prea repede viteza de deplasare duce la prea mare laterale impuls.Soluție: a reduce în mod corespunzător viteza de deplasare (recomandat), Dacă nu modificați viteza de mișcare, crește viteza de rotație corespunzător.

Motivul 2: viteza De deplasare este normal, dar viteza de rotație este prea scăzut.Soluție: în mod Corespunzător crește viteza de rotație (în general, viteza de rotație este între 240006000).

Motivul 3: lama diametru de instrument este prea subțire și este ușor de a sparge.Soluție: atunci Când începe prelucrarea, începe de la cea mai mică viteză (viteza de deplasare) și de a crește treptat final viteza de deplasare.Acesta nu trebuie să fie prea rapid.

De ce este cipul îndepărtarea de rău?

Motivul 1: viteza De rotație nu corespunde cu viteza de deplasare.

Soluție: Reglați viteza mașinii de setare corespunzător.

Motivul 2: tip instrument nu se potrivește cu caracteristicile materialului prelucrat.

Soluție: a comuta la alte tipuri de instrumentul de testare.

Motivul 3: instrumentul a fost folosit de prea mult timp și marginea de taiere a uzat.

Soluție: de Fiecare dată când instrumentul este utilizat pentru o perioadă de timp, o margine de tăiere inspecția privind uzura ar trebui să fie efectuate (mai mult de prelucrare, cele mai frecvente inspecție ar trebui să fie).Când marginea de taiere este dovedit a fi foarte uzate și nu pot fi utilizate în mod continuu, un nou instrument ar trebui să fie înlocuite în timp.

De ce instrument vibreze?

Motivul 1: mandrină a mașinii de frezare nu este stabilă (nu este fixată ferm).

Soluție: de Fiecare dată când instalați instrument, verifica-l singur pentru a confirma faptul că instrumentul este fixată.

Motiv: 2: centrul de greutate al instrumentului este deplasat, și forța centrifugă timpul de rotație devine mai mare, rezultând într-vibrații în timpul rotației.

Soluție: reduce chuck chuck poziție (care este, încercați pentru a scurta lungimea capului de tăiere expuse în partea de jos a mandrinei).

Vibrația de prelucrare suprafața nu este netedă, margini albe și riduri?

Motivul 1: lama poartă prea repede și devine neclară (margini albe apar).

Soluție: Reglați parametrii de procesare pentru a îmbunătăți starea de funcționare a instrumentului; în cazul în care instrumentul ajunge la o anumită viață, să înlocuiască instrumentul în timp.

Motivul 2: pieselor prelucrate nu sunt fixate corect (margini albe și draci apar).

Adauga un comentariu

Rating: