PCIE Pentru USB 3.0 UN Port de Expansiune Card USB-C Controler de 5Gbps de Mare Viteză Riser Card Cu SATA 15PIN de Interfață de Putere

  • 145.44lei
  • 78.56lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Componente De Calculator

Sku:
  • f142938
Tag-uri:
  • Certificare - NICI unul
  • Nume De Brand - Maiwo
  • Origine - China Continentală

PCIE Pentru USB 3.0 UN Port de Expansiune Card USB-C Controler de 5Gbps de Mare Viteză Riser Card Cu SATA 15PIN de Interfață de Putere

Utilizarea de VL805 USB3.0 de înaltă performanță de control principal cip face operațiunea mai stabil, compatibil, și performanța produsului este mult îmbunătățită.

Extinse 1 USB3.0 interfață, 1 TIP 0 interfață, un 19/20PN interfață sau un TIP de E interfață vă permite să se extindă mai multe dispozitive USB externe.

Suport hot plug and play.

Alimentat de SATA15Pin alimentare: rula cu ușurință cu capacitate mare de dispozitive și transferul de fișiere mari de date.

Utilizarea de toate-condensatori solizi îmbunătățește nu numai produsul este capacitatea de anti-interferențe, dar, de asemenea, îmbunătățește stabilitatea de transmitere a datelor.

Tip: Desktop PC Card de Expansiune

Intrare interfata: PCI-E X1 compatibil cu X4/X8/X16

Caracteristici produs: Multi-interfață de expansiune 5Gbps transmisie

Viteza de transmisie: 5Gbps

Sistem de sprijin: Windows/MAC0s/ Linux și alte sisteme de

Culoare: negru

Material: PCB

Conținutul Pachetului:

1 * Card De Expansiune

1 * Adaptor Tip E

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: