Prezentare Telecomanda cu Laser Pointer Pentru Prezentari, Mouse-ul de Aer Cu Lumină Roșie Pentru Mac, Windows, Ipad OS Și Android

  • 459.62lei
  • 335.51lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Computer & Office

Sku:
  • f15305
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Pagina Petarda - Da
  • Certificare - NICI unul
  • Lumina de culoare - Roșu
  • Nume De Brand - semoic
  • Wireless - Da

Prezentare Telecomanda cu Laser Pointer Pentru Prezentari, Mouse-ul de Aer Cu Lumină Roșie Pentru Mac, Windows, Ipad OS Și Android

Suport de Dropshipping și comerț cu Ridicata.

PowerPoint Prezentator poate fi conectat la Bluetooth într-un flash.Touch panel pentru a realiza mișcarea cursorului.Apăsați touchpad-ul pentru a obține efectul de click de mouse, la fel ca un mouse-ul.Glisați partea de sus sau de a realiza o în sus și în jos pagina de cotitură lin.Volumul poate fi reglat prin tastele de volum de pe lateral, economie de timp în operarea pe PC.Dacă se întâlnesc, de predare sau vorbind, este întotdeauna eficientă & experiență excelentă.

Prin apăsarea pe Butonul Home, prezentarea clicker poate elibera cu ușurință de un roșu intens Laser-pentru a atrage mai multă atenție la prezentări și prelegeri.Acesta poate fi, de asemenea, o mică jucărie pentru pisică și de câine ,astfel încât să puteți juca cu animale de companie (Lumina gama: ≤ 328 FT).

Are o latență ultra-low de 7ms, porniți Bluetooth , conectați instantaneu și de a folosi.Data viitoare dai un discurs, această prezentare clicker poate fi conectat în mod automat, fără a conecta orice receptoare, nu mai hassles de a găsi receptoare.este echipat cu un Tip-C, portul de încărcare și poate fi folosit continuu timp de 40 de ore cu o încărcare completă în doar 1,5 ore.

Wireless presenter este la fel de subtire ca o monedă, măsurând doar 76x28x10mm, și a fost ergonomic acordat de sute de ori, în funcție de dimensiunea de om,făcându-l simt foarte bine în mână.Cântărind doar 40g, subțire și lumină este proiectat pentru a fi purtat în buzunar.

Nu doar wireless presenter remote, este, de asemenea, un air mouse, sprijinirea macOS (2013 sau mai târziu), Win 8/10 (cu BLE), iPadOS 13 sau mai sus, și Android 5 sau mai sus.poate ajuta să opereze de la distanță în orice aplicație sau software, atâta timp cât este conectat la un sistem compatibil.

Material: Metal

culoare: argint

Conținutul Pachetului:

1 x powerpoint clicker

1 x manual de limba engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Familiaheidi.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Familiaheidi.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Adauga un comentariu

Rating: