12x12x12mm*OD4mm YG3X de Alimentare Contact cu ID4mm Gaura de mare viteză de tăiere cu Fir EDM Piese de Mașini

  • 105.68lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Mașini-Unelte Și Accesorii

Sku:
  • f185886
Tag-uri:
  • mare voltae sârmă, de mare viteză de schi, sârmă de alamă edm, mare secțiune de sârmă, edm piese consumabile, ceramica de electroeroziune cu fir, instrument de piese edm, baseus de mare viteză sârmă, flexibilitate mare de sârmă, căști edm
  • Starea - Noi

12x12x12mm*OD4mm YG3X de Alimentare Contact cu ID4mm Gaura de mare viteză de tăiere cu Fir EDM Piese de Mașini

- YG3X este cel mai bun material de EDM de alimentare de contact.

- Rezistent la uzura.

Sârmă de tăiat Mașini au un set impresionant de caracteristici care fac funcționare și mai ales menținerea unei mașini de sârmă ușor decât orice alt.Ca un lider în tehnologia EDM, ne-am dezvoltat o gama completa de consumabile în mod expres concepute pentru a menține echipamentul funcționează la eficiență optimă.

Pentru a obține cele mai bune pentru EDM echipamente, aveți nevoie pentru a alege cele mai potrivite, cele mai consistente, de înaltă calitate, consumabile pentru aplicația dumneavoastră și aparatul.

Am stabilit o bună reputație în domeniul de Foraj Ghiduri pentru gaură mică EDM Mașini de Găurit.Clientii apreciaza aceste produse pentru lor stabil și de înaltă precizie de prelucrare.Suntem EDM consumabile de specialitate pe care te poti baza.

Contactați-ne Astăzi!

Pentru a obține cel mai bun preț și cele mai bune servicii, pls vă rugăm să comunice cu noi înainte de a plasa comenzi .

Dacă marfa este ridicată în sistemul nostru, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne.Vom verifica detaliile și regla marfă pentru tine.Multumesc.

Adauga un comentariu

Rating: