Fata De Crăciun Costum Copii Mos Craciun Rochie Fără Mâneci, Cu Bentita De Halloween, Crăciun, Zi De Naștere Petrecere Rochie Pentru Fete 2-12

  • 118.04lei
  • 48.40lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f193220
Tag-uri:
  • Numărul De Model - Fata de crăciun Costum Copii Mos craciun Rochie fără Mâneci, cu Bandă de susținere
  • Varsta Recomanda - 12+y
  • Origine - China Continentală

Puncte:

1、【de Material de Înaltă calitate】Costum de Craciun pentru Fete este fabricat de înaltă calitate nailon și poliester material moale si respirabil, confortabil de purtat, rezistent si foarte elastic.

2、【Mos craciun Dress Up Costum】Drăguț de Crăciun Tutu Dress Up Costume aduce stil minunat pentru fete.Consumul total de ochiuri rosii cu Mos craciun semnătura centura.Fete costumul de Mos craciun, face fete vedeta sărbătorilor de Crăciun.

3、【Mare Cadou】Fata de Crăciun Dress este cadoul perfect pentru un copil.Acesta poate fi folosit ca cadou de ziua de nastere, cadou de Craciun, cadou de anul nou, etc. A crea un unic și fermecător de partid și de a face fetele o petrecere de neuitat.

4、【Selecție Dimensiune】Moș Crăciun Rochie Fete dimensiune este potrivit pentru 2-12 ani, potrivite pentru fete cu o înălțime de 90-155 cm, este recomandat să vă consultați cu atenție la dimensiunea diagramă înainte de cumpărare.

5、【Aplicarea pe scară Largă】Crăciun Copilul Fete Costume sunt perfecte pentru Crăciun Dress Up, Ajunul Crăciunului, Recital de Dans, Mos craciun Costume Cosplay, Ziua Foto, bal Mascat, Petrecere Tematica, Reuniune de Familie, Școală Spectacol, Gala, Celebrare, Carnaval, etc.

Descriere:

Costum de craciun pentru Fete este fabricat de înaltă calitate nailon și poliester material moale si respirabil, confortabil de purtat, rezistent si foarte elastic.

Crăciun Costum Fată folosește plasa de culoare roșie Moș crăciun cu centura, care este foarte drăguț.Fete de costume Mos craciun face fetele stele sărbătorilor de Crăciun.

Caracteristici:

1. Respirabil și prietenos cu pielea, oferindu-vă cu cea mai confortabilă experiență poartă.

2. Adopta fără mâneci manual ochiurilor fusta scurta rochie din tul.

3. Perfect pentru Crăciun purta, petreceri tematice, cosplay, cosplay, costume, spectacole de scena, etc.

Caietul de sarcini:

Nume:Fata Costum De Crăciun

Material: Poliester + Nailon + Tul

Dimensiuni: înălțime Recomandat 90-155 cm/35.43-61.02 în

Vârsta: 2-12 ani

Greutate: aproximativ 210 de grame

Lista de ambalare:

1 x Rochie de Crăciun

1x articole de acoperit capul

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Plata va fi verificată prin Familiaheidi.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Familiaheidi.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

· Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Adauga un comentariu

Rating: