100 De Retete Zero Poster Amuzant Hârtie Meniuri Lista De Perete Autocolant De Perete De Arta Decor Ornament Cadouri De Vacanță Restaurant Decor

  • 25.60lei
  • 10.25lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f20175
Tag-uri:
  • Stil - Stil Modern
  • Origine - China Continentală
  • Material - Hârtie

100 De Retete, Meniuri De Produse Alimentare Cărți Poștale Amuzant Meniul Hârtie Colaj Pictura Arta De Perete Decor Ornament Cadouri De Vacanță Restaurant Decor

Caracteristică:

1. Zero Poster: poster Nostru scratcher este plin de distracție, care vă permite să aibă un timp bun cu prietenii în timpul liber.

2. Surpriză de zi cu Zi: Fiecare poster are 100 de spații mici, și fiecare spațiu are un conținut diferit.Este misterios până la zero, și este mult mai interesant pentru a explora unul câte unul.

3. Distracție Zero Pictura: Când nu știi ce să mănânce în fiecare zi, acest zero de pe poster poate ajuta, de asemenea, elimina rețea de sârmă ghimpată și să vă aducă fericire.

4. 100 de Retete: de Ce un fior la zero de pe stratul superior pentru a găsi icoane pentru retetele tale preferate!Am creat 100 de unic și de distracție icoane care nu veți găsi oriunde în altă parte.

5. Cadou de sărbători: Aceasta este, fără îndoială cel mai bun de vacanță cadou pentru prietenii tai care nu le place să ia decizii, această noutate poster vine cu o perfectă ambalaje colorate, foarte high-end.

Caietul de sarcini:

Retete Zero Poster: Meniu Poster Autocolante

Retete Colaj Pictură: Meniuri Lista De Perete Autocolant

Stil: Stil Modern

Material: Hârtie

Dimensiune: Aproximativ 59x42cm/23.22x16.53inch

Ambalare: Cutie De Culori

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Poster

Adauga un comentariu

Rating: