3D Puzzle Colorat Set pentru Copii DIY Arta și Ambarcațiuni de Colorat Puzzle-uri cu 10 Stilou de Culoare Markeri Creativ Puzzle Colorat Set Cadou

  • 68.67lei
  • 49.46lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f207204
Tag-uri:
  • Numărul De Model - 200027441
  • Varsta Recomanda - 12+y
  • Origine - China Continentală

[3D Colorat Puzzle-uri Benefit] Acest joc 3D puzzle colorat set este special conceput pentru copii, care îmbunătățește concentrare copilul și coordonarea mana-ochi.Spori copil manualul de calificare pentru a asambla puzzle-uri.Inspira, de asemenea, creativitatea lor și de a crește lor de culoare conștientizare.

[Înaltă Calitate Spuma EPS Materiale] Acest DIY pictura puzzle set este fabricat din spuma EPS bord, care este gros si puternic.Suprafata puzzle-ului este buna.De asemenea, este Ecologic si non-toxic, prin urmare, este sigur pentru copii.Această EPS spumă de bord este mai bine decât cei de puzzle-uri din carton.

[Dimensiuni mai mari Puzzle-uri] dimensiunea noastră de colorat 3D set de puzzle este de aproximativ 16,8×13.3 x 23.2 cm care permite un acces mai ușor pentru copii pentru a colora și de a asambla.Este mai mare în comparație cu de colorat puzzle-uri de pe piață, care este de numai 6 x 5 x 2 cm.

[Ușor de Culoare și de a Asambla] Nostru 3D puzzle colorat set este ușor de culoare și de a asambla.Nici o cerință de unelte sau lipici sunt necesare pentru a asambla.Copiii pot DIY acest puzzle colorat setate independent.Copilul în vârstă mai tânără, poate, cu un pic de ajutor.

[O Bun DIY Cadou] Nostru 3D de Colorat Puzzle-uri combinate de colorat și asamblare, care este foarte potrivit pentru copii și DIY iubește.Acesta este dotat cu un rafinat ambalare ceea ce este bine ca de ziua de nastere cadouri de Craciun cadouri pentru Copii, cadouri de Ziua.Colorat puzzle set este potrivit mai ales pentru 6 ani în sus.

Descriere:

Noastre de colorat 3D, puzzle copii accent pe puzzle-uri, atunci când au culoare și le asambla care este o alegere bună pentru ei de a juca acasă și la școală.În același timp, să stimuleze creativitatea lor și de bună potrivire de culoare.Ei se vor bucura de distracție și uitare de produse electronice și este bine pentru sănătatea lor fizică și mentală.

Caracteristică Cheie

Creștere Copil Încrederea: Acest colorat 3D puzzle este terminat de copii în mod independent, care le face să se simtă un sentiment de împlinire și de a crește încrederea în sine.

Un Bun Decor: puzzle de colorat set este o bufniță drăguț figura și-a rafinat manopera.După asamblarea și colorat de diferite culori pe ea, va fi atractiv și să devină un decor drăguț în cameră.

Caietul de sarcini

Nume produs: 3D Puzzle Colorat Set

Material: Hârtie + Spuma

Finisaj Produs: Dimensiune: Aproximativ 16,8×13.3 x 23.2 cm

Aplicabile Varsta: 6 Ani în Sus

Culoare Caseta Dimensiune: 30.5×21.5×2,4 cm

Numărul de Asamblat Piese: 37Pcs

Notă:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

1 × 3D Puzzle Colorat Set (37Pcs)

10 × Stilou De Culoare Markeri

1 x Manual de Utilizare

Arta de Colorat Puzzle Pictura,Arta si Meserii Kituri,Puzzle Colorat Kit

Adauga un comentariu

Rating: