Montessori Ceas din Lemn Jucarii Homeschool Provizii de Lemn de Învățare pentru Copil

  • 36.87lei
  • 22.11lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f209127
Tag-uri:
  • Numărul De Model - lemn de învățare
  • Origine - China Continentală
  • Varsta Recomanda - 3-6y

Descriere:

DESIGN DURABIL: lemn Ecologic, nu este ușor să se deformeze și rupe, fin lustruit, nevopsit, neted, fără gust, și poate avea grijă de mâinile copilului tau.

EDUCAȚIONALE și de DISTRACȚIE: a Ști cum să-i spuneți timp este o abilitate esențială care poate fi gândit și în mod interactiv!Aceste jucarii din lemn pentru 2 ani, fete și băieți va asigurați-vă că copilul dumneavoastră are o explozie în timp ce de învățare pentru a citi corect și de a interpreta o oră!

SCOP: de a Ajuta copiii să-și stabilească data-cunoaștere, auto-disciplina de conștientizare, și de a stabili bune modele de gândire și comportament, obiceiuri.

DEZVOLTAREA competențelor: Aceste jucarii educative pentru copii mici de a dezvolta in mod natural coordonarea ochi-mână, dexteritate și abilitățile motorii fine, în același timp, păstrarea cei mici angajate în culori luminoase, cu diferite forme!

CADOU MINUNAT PENTRU ORICE OCAZIE: Pentru această jucărie din lemn pentru copii ca un cadou perfect pentru micutul tau, nepotul, nepoata, nepotul, și te vor iubi absolut.Dacă pentru ziua de nastere, numele orice alta ocazie speciala, acest ceas din lemn

Dimensiunea Diagramă:

19cmx20cm/7.48inchx7.87inch

Pachetul Include:

1 Ceas Din Lemn Jucarii

1 Set Accesorii

Adauga un comentariu

Rating: