Trage Înapoi Masini De Turnat Sub Presiune Masini De Curse De Vehicule Vrac 6 Bucati Durabil Jucării Masina Trage Înapoi Masina De Curse Jucarii Cadou Pentru Ziua De Crăciun

  • 20.50lei
  • 14.34lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f210300
Tag-uri:
  • Caracteristici - Turnat sub presiune
  • Varsta Recomanda - 12+y
  • Tip - masina
  • Certificare - CE
  • Material - Cauciuc
  • Origine - China Continentală

Descriere:

Trage Înapoi Mașină de Jucărie este conceput cu un 1:64 raport de aspect, este manopera amenzii și este romanul în formă, se conferă un luciu de corp cu autentic stil și ochi-prinderea trim.

Caracteristici:

1. Proiectat cu un set de 6 modele.

2. Se păstrează copiilor copilăria departe de virtual de produse electronice.

3. Poate fi folosit ca un cadou de petrecere, petrecere de umplere, decorare partid, și tort de decorare.

Caietul de sarcini:

Nume: Trage Înapoi Mașinile De Jucărie

Dimensiune: Aproximativ 6*3*2cm/2.75*1.2*0.79 inch

Greutate: Aproximativ 220g

Material: Aliaj

Lista De Ambalare:

6*Mașini De Jucărie

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ 6 Jucarii Auto Set ] Proiectat cu un set de 6 modele, Trage Înapoi Mașina este potrivit pentru copii de zi cu zi a juca, acesta include frumos turnat mașinile de jucărie în 6 culori diferite.

2.[ Excelent în Manopera ] Trage Înapoi Mașină de Jucărie este conceput cu un 1:64 raport de aspect, este manopera amenzii și roman în formă, se conferă un luciu de corp cu autentic stil și ochi-prinderea trim.

3.[ Abilitatile Motorii Fine Enhancement ] Se păstrează copiilor copilăria departe de virtual de produse electronice și nu lăsați copiii să se deda la jocuri, TV și telefoane mobile, Mașini de Jucărie este ușor de utilizat și concepute pentru motorii fine caracteristici.

4.[ Aplicație completă ] Trage Înapoi Masini Vrac sunt potrivite pentru reuniuni de familie și petreceri aniversare pentru copii, ele pot fi folosite ca o favoare partid, partid de umplere, partidul decor, decorare tort, și concepute pentru multifunctii.

5.[ Cadou bun pentru Copii ] Potrivit pentru cadou, Trage Înapoi Vehiculul este proiectat cu un drăguț de mașini de formă, este un set de jucării masina care fiecare copil dorește el ar putea avea atunci când era copil.

Adauga un comentariu

Rating: