Trei Bule Breloc Anti-Stres, De Presiune Eliberare Stoarce Senzoriale Jucării Simplă Gropiță Parte Frământa Jucarii Cadou Pentru Copii, Pentru Adulți

  • 11.72lei
  • 8.23lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f240546
Tag-uri:
  • se frământa jucarii, Relief De Stres Jucărie
  • Suport - dropshipping și en-gros
  • Origine - China Continentală
  • Varsta Recomanda - 4-6y, 7-12y

Trei Bule Breloc Anti-Stres, De Presiune Eliberare Stoarce Senzoriale Jucării Simplă Gropiță Parte Frământa Jucarii Cadou Pentru Copii, Pentru Adulți

Descriere:

1. Ergonomic de Relief de Stres Jucărie: Acest relief de stres jucărie este cel mai ergonomic, ușor de utilizat și de dependență jucărie astăzi.Relief de stres jucărie este mic în dimensiuni și ușor, astfel încât să puteți pune cu ușurință în buzunar și să-l cu tine.

2. Premium Eliberare de Stres: stresul Nostru de relief jucării sunt realizate de înaltă calitate ABS plastic, recomandate de buna suprafata de cauciuc, din cauciuc moale butoane și mai bine în cadru.Acest stres de relief jucărie este cu siguranta o primă și la modă jucărie pentru tine.

3. Scuti de Stres: stres de relief este potrivit pentru cei care lipsa de atenție/tulburare de hiperactivitate și așa mai departe, și este potrivit pentru studenți, muncitori de birou de zi cu zi și de relief de stres.

4. Perfect Geanta Pandantiv: Acest relief de stres încurajează stimularea tactila, calm, concentrare.Un simplu încântare că este greu de a rezista!Mini-clip cu ușurință atașa la chei, cumpărare, rucsac.

5. Abilitățile motorii Jucărie: Această jucărie ajută să încurajeze excelente abilitati motorii, senzoriale, de explorare, de cauzalitate învățare și de a dezvolta abilitățile motorii fine, și această jucărie este potrivit pentru a ieși.Această jucărie ajută să încurajeze stimularea tactila, calm, și consens-culoare rezistenta de proiectare.Și această jucărie are culori luminoase pentru a atrage atenția de micutul tau.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic ABS + Silicon

Dimensiune: vă rugăm să consultați imaginea pentru detalii

Aplicabile varsta: 3+

Lista De Ambalare:

Relief De Stres Jucărie*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Observații :Random Col

Adauga un comentariu

Rating: