Albastru Și Roz Mare Casa de Bani Monedă Banca Cutie Casa de Bani Banca Casa în Formă de Bani BANCOMAT Banca de Cadou Pentru Copii de A Economisi Bani

  • 109.17lei
  • 36.04lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f251323
Tag-uri:
  • banca de economisire caseta de bani, seif cu bani banca roz, registru de numerar, bani banca
  • Varsta Recomanda - 3-6y, 6-12y, 0-3y, 14+y, 12+y
  • Origine - China Continentală
  • Certificare - ce, Europa certificate (CE)
  • Tema - Sport, Muzica, Fantasy & Sci-Fi, Ocupații, Animale & Natura, Transport

Puncte:

1、【Siguranță Material】casa pusculita este fabricat de înaltă calitate, material ABS, care este durabil, și netedă și fără pete de suprafață nu va afecta pielea copiilor și nu va provoca efecte adverse asupra sănătății copiilor.

2、【Casa Aspectul】drăguț copil pusculita are două culori pentru a alege de la.Casa mica este aspectul pot face copiii se simt mai în siguranță în spațiul de stocare și de a atrage atenția copiilor.

3、【Mare Capacitate】Se poate observa că de mare capacitate pusculita fete sunt potrivite pentru stocarea unui număr mare de bancnote și monede, și de mare capacitate de proiectare se pot întâlni de încărcare dvs. are nevoie de o sumă mare de bani.

4、【Autocolante de Desene animate】drăguț casă mare pusculita vine cu autocolante de desene animate, copiii pot folosi imaginatia pentru a decora exteriorul de decorare de pusculita vor.

5、【Cadou de Ziua】Aceasta pusculita cu cheia poate fi administrat copilului dumneavoastră ca un cadou de ziua, ca un instrument de economii la începutul procesului de creștere, astfel încât copilul dumneavoastră poate experimenta bucuria de management financiar în procesul de creștere.

Descriere:

Nume: casa drăguț pusculita

Notificare:

1. Vă rugăm să permiteți un 1-2 cm/0.3-0.7 din diferență datorită măsurare manual.

2. Din cauza luminozitatea, intensitatea luminii, și mulți alți factori, culoarea reală a acestui produs pot fi ușor diferite de imaginile afișate pe site-ul

Caracteristici:

Material: ABS

Culoare: albastru, roz

Dimensiune: 20*19*17cm/7.8*7.4*6.6 în

Aplicabile varsta: peste 3 ani

Lista De Produse:

1*casă Mică pusculita

Adauga un comentariu

Rating: