Steaua Proiector, 12 În 1 Nebuloasă Noapte, Lumini Cu Telecomanda, Galaxy Proiector Cu Difuzor Bluetooth, Lampa Starea De Spirit

  • 232.91lei
  • 177.02lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • f2527
Tag-uri:
  • Este De Becuri Incluse - No
  • Nume De Brand - GX.Difuzor
  • Tip - Atmosfera
  • Forma - Tastatura
  • Origine - China Continentală
  • Certificare - NICI unul

Steaua Proiector, 12 În 1 Nebuloasă Noapte, Lumini Cu Telecomanda, Galaxy Proiector Cu Difuzor Bluetooth, Lampa Starea De Spirit

Acasă Space Museum: Cu acest cer înstelat proiector, va avea un privat cerul înstelat domeniul conțin Luna, Soarele, Astronaut, Pământ, Jupiter, Saturn, Galaxii, găuri Negre, farfurie Zburătoare slide-uri, care pot fi schimbate în funcție de starea ta de spirit Slide-uri.

Pline de culoare Nebula: cerul înstelat de proiecție lumina de noapte, conține 15 de tipuri de nebuloasă combinatii de culori, puteți regla luminozitatea de nebuloasa de control de la distanță, și puteți ajusta, de asemenea, viteza de nebuloasa de rotație.12 slide-uri pentru a crea o experiență vizuală extraordinară.

Bluetooth difuzor: Built-in difuzor, play orice muzica vrei după împerecherea și conectarea prin telefonul mobil Bluetooth.După apăsarea butonului de control vocal mod, culoarea nebuloasa poate schimba în funcție de ritmul muzicii.Este un ajutor indispensabil pentru petrecerea ta și de partid.

Ingenios cadou: da la copii, lasă lumina să te înlocuiască să-i însoțească în fiecare noapte întunecată.Lasă lumina să te înlocuiască pentru a calma copilul emoțiile și lăsați copilul să fie în univers și galaxii.

Caldura filtru: Ne-am născut să urmărească poveste de dragoste.Întotdeauna ne-au făcut viața noastră mai colorat.cerul înstelat de proiecție lumina de noapte va adăuga mai cald scene pentru familia ta.

Intrare alimentare: USB 5V 1.5 a

Intrare de încărcare cerințe de alimentare: USB 5V 1A

Ansamblu sursă de lumină putere produsului: 8-10W

Sursă de lumină LED putere: 4*2W (roșu, verde, albastru, alb) + 1*1W (alb)

sursă de lumină: bandă verde 532NM

Verde de putere Mai mică de 5MW

Vorbitor putere: 5W complet sigilat camera de sunet poartă 5W difuzoare de mare putere pentru a crea de înaltă calitate, sunet de calitate, de înaltă ținută morală accentul este absolut de subliniat, nu există nici o vibrație și sunet spart, iar vocea este foarte clar în cazul sunet de lumină.

Bluetooth distanta: 10 metri Versiunea 5.0

Modul: 7 lumină moduri de control (butonul MODE schimbă o lumină modul de control de fiecare dată când este apăsat)

Sursă de lumină LED de culoare: LED lumină roșie, verde, albastru deschis, alb, lumina

LED nor de culoare modul: 15 cloud moduri sunt cerul înstelat culoare de fundal

LED luminozitate cloud nivelului de atenuare: 10 nivele de reglare a intensității luminoase niveluri

LED-uri de spațiu model de card: produsul este echipat cu 12 seturi de model de spațiu de cărți, care poate comuta liber între diferite scene de spatiu

Zonă de proiecție: 5-50 metri pătrați

Baterie: 1800MA

TPC: 1.2 m TPC cablul de alimentare

Material:ABS

culoare: așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 x Proiector de Stele

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: