De învățământ de Plus Cub de Jucărie Rattle pentru Copii Jucarii Copii Minge de Cârpă Jucarii Cu Built-in Clopote Copii Interactive Forma de Cub Educativ

  • 42.43lei
  • 29.28lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f256347
Tag-uri:
  • Varsta Recomanda - 12+y
  • Origine - China Continentală

Descriere Si Caracteristici:

Acest Cub de Pluș Jucărie este un must-have pentru creșterea copiilor.Se poate exercita în mod efectiv mâinile copiilor-asupra capacității și abilităților de ascultare, și de a promova o crestere sanatoasa a copiilor.

1. Perfect pentru copii pentru a juca in camere, dormitoare, camera copiilor, grădini sau de călătorie, se poate rezolva problema de copii plângând în mod eficient.

2. Proiectat cu built-in rattle actele și scăzut de decibeli clopote, care pot atrage atenția cu ușurință.

3. Fabricat de înaltă calitate din fibre de poliester, catifea și bumbac PP care pot aduce copiilor o experiență perfectă.

Caietul de sarcini:

Nume: Pluș Cub De Jucărie

Dimensiune produs: Despre 15x15cm/5.91x5.91inches

Greutate produs: aproximativ 140g

Ambalare descriere: Simplu pungă transparentă

Aplicabile varsta: peste 0 luni

Produs material: fibre de poliester + cristal catifea + PP bumbac

Metoda de curatare: se spală cu apă

Lista De Ambalare:

1*Pluș Cub De Jucărie

Notă:

Vă rog să acceptați că există o diferență de culoare în produsul din cauza unor efecte de iluminare și fotografierea unghiuri.

Mărimea produsului are o toleranță datorită mână de măsurare.

Vezi mai multe detalii despre produs

1. [ Cel mai bun Cadou pentru Copii ] perfect în creștere cadou pentru copii, Învățământ de Plus Cub de Jucărie este de a arăta dragostea ta și de îngrijire pentru ei, de a le surprinde pe Crăciun, Anul Nou sau ziua de naștere.

2. [ Largă Varietate de Aplicații ] Având o gamă largă de aplicații, Copii de Pluș Jucărie Senzorială este perfect pentru copii să se joace în camere, dormitoare, camera copiilor, grădini sau de călătorie, rezolvarea problemei de copii plângând în mod eficient.

3. [ Jucărie frumos pentru Distracție ] de a Face sunete plăcute atunci când copiii se joacă, Copil de Plus Cub de Jucărie este de a atrage atenția cu ușurință, conceput cu built-in rattle actele și scăzut de decibeli clopote.

4. [ Materiale de înaltă calitate ] Aduce copiilor o experiență perfectă, Copilul de Pluș Jucărie Zuruitoare este foarte sigur, moale, elastic, nedeformabil si rezistent, fabricat de înaltă calitate din fibre de poliester, catifea și bumbac PP.

5. [ Complet Portabil Foarte ușor, portabil și compact, de Crăciun de Pluș Jucărie de Învățământ este mare pentru care călătoresc cu copii, de măsurare aproximativ 15x15cm/5.91x5.91inches.

Adauga un comentariu

Rating: