Regina Elisabeta de Colectie Placat cu Aur Bara de Majestatea sa Regina Elisabeta a II-Monede Comemorative Regina Elisabeta a II-Suvenir

  • 19.67lei
  • 10.80lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Jucării & Hobby-Uri

Sku:
  • f262071
Tag-uri:
  • Varsta Recomanda - 12+y
  • Origine - China Continentală

Descriere:

Regina Elisabeta a II-Monedă Bar este gravat și produsul este lucrat manual.Acesta nu este un negociabile monedă, dar este demn de colecția permanentă.Regina Angliei Placat cu Aur Bar este fabricat de înaltă calitate din fier placat cu aur, de înaltă rezistență, rezistent la uzura, anti-rugină și durabil.Regina Elisabeta Monede Comemorative sunt concepute în memoria Reginei Elisabeta a II-a-și exprima mândria dumneavoastră în Regatul Unit.

Caietul de sarcini:

Nume: Regina Elisabeta De Colectie Placat Cu Aur Bar

Material: fier placat cu aur

Greutate: 30g despre

Ambalare: acril transparent caz de protecție + sac PP

Dimensiune: 45*28*3mm (lungime*latime*grosime)/1.96*1.18*0.39 în

Lista de ambalare:

Elizabeth monedă comemorativă*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Exprima Îngrijorarea】Regina Elisabeta Monede Comemorative poate arăta patriotic valori precum mândria dumneavoastră în marea BRITANIE și exprima durerea și condoleanțe pentru moartea reginei.

2.【Unic și Rafinat】Deși această monedă nu pot fi tranzacționate, că merită un loc în veșnică de colectare.Lucrate manual Regina Elisabeta a II-Monedă Bar are gravură și este făcut din fier.

3.【Durabil și Rezistent la Uzură】Regina Angliei Placat cu Aur Bar este fabricat de înaltă calitate din fier placat cu aur, durabil, rezistent la uzură, rezistent la rugină și ușor pentru a stoca.

4.【Portabil de Design】Regina Elisabeta a II-a Placat cu Aur de Suveniruri Monede Bar este un micro-relief de suprafață și de design față-verso.Acesta cântărește aproximativ 30g și este ușor de transportat.

5.【Între timp Cadou】Regina Elisabeta de Colectie Placat cu Aur Bar este plin de comemorativă sensuri!Acesta este un mare cadou pentru tine sau cineva care îi place pentru a colecta monede!

Adauga un comentariu

Rating: