Lumânare Mold Shell Forma Mucegai Cu 10 Bucati Lumânare de Fitil de Mucegai din Plastic,Pentru Săpun Manual,Aromoterapie Meserii DIY Face

  • 31.03lei
  • 22.66lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f277430
Tag-uri:
  • Material - Plastic
  • Dimensiune - The mold about 9.5 x 5.5cm, the candle wick about 7cm
  • Origine - China Continentală

Lumânare Mold Shell Forma Mucegai Cu 10 Bucati Lumânare de Fitil de Mucegai din Plastic,Pentru Săpun Manual,Aromoterapie Meserii DIY Face

În condiții de siguranță și durabile: coajă forma mucegai este fabricat din material de înaltă calitate, care este eco-friendly, ușor, durabil și în condiții de siguranță.Acesta poate fi folosit de mai multe ori, și, de asemenea, nu este ușor de deteriorat și crăpate.Aceste lumânare de fitil sunt realizate din materiale de bumbac, care este sigur pentru om și animale de companie.

Aplicație: Oamenii pot folosi această coajă forma mucegai la DIY lor creative handmade.Aceasta forma coajă de săpun mucegai este frumos cadou pentru prietenul sau meserii DIY iubitorii.Oamenii pot face, de asemenea, creativ săpun cadouri pentru prieteni și familie prin aceasta forma coajă de săpun mucegai.

Utilizarea pe scară largă: Acest săpun mucegai kit-ul poate fi de asemenea utilizat pentru lumânare, aromoterapie, gips, meserii DIY, etc. Oamenii pot face meserii individuale cu prietenii, copiii sau familia împreună, de mână, să se bucure de timpul liber, care poate crește, de asemenea, prietenia dintre jucători.

Sfaturi cald: Prin adoptarea meșteșugurilor tradiționale, și procesul de fabricație este complexă și există multe proceduri.Pot exista mici impurități, zgârieturi, subtil găuri sau denivelări pe suprafața matriței.Acestea sunt condiții normale, nu probleme de calitate, și nu va afecta utilizarea normală.

culoare:Alb

Material:plastic

dimensiune:mucegai despre 9.5 x 5.5 cm, fitilul lumânării despre 7cm

Conținutul Pachetului:

1 x mic mucegai

10 x fitilul lumânării

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: