Cărucior de Acoperire rezistent la Apă cărucior Acoperă Cu Curea Cărucior Aprovizionarea Cu Plasă de Orificii de Ventilare Pentru a Proteja Copilul

  • 62.15lei
  • 41.65lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f278896
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală

Caracteristici:

1. Cu curea și a ochiurilor de plasă orificii de ventilație, Capacul de Ploaie pentru Carucioare este practic pentru a împiedica apa de ploaie să pătrundă înăuntru și poate garanta normal de circulație a aerului.

2. Fermoar de design este convenabil să se rostogolească în sus capacul și de a reduce respirația dificultati.

3. Material de înaltă calitate, durabil și în condiții de siguranță pentru copii de a utiliza.

4. Ușor de utilizat și aplicate pe scară largă pentru diverse carucioare.

5. Proteja copilul de ploaie, vant, zapada, frig si praf.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Cărucior Pentru Copii Capac

Material: PVC

Greutate: aproximativ 250g

Lista De Ambalare:

Carucior Husa De Ploaie*1 Bucată

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ Ajutor Cărucior Accesoriu ] Împiedică apa de ploaie să pătrundă înăuntru și asigurarea husa de ploaie, Cărucior de Acoperire este o apă-dovada cărucior accesoriu pentru iarna, cu o curea și a ochiurilor de plasă de ventilație orificii, permitand aerului sa circule mai ușor.

2.[ Util cu Fermoar Design ] Cărucior husa de Ploaie face copii respira aer curat in husa de ploaie si reduce dificultăți de respirație în cărucior, și este convenabil pentru tine să se rostogolească în sus capacul pentru o ventilație adecvată, conceput cu un fermoar.

3.[ Material fin ] Oferindu-vă și copiii tăi, cu utilizarea în condiții de siguranță, Cărucior de Acoperire pentru Iarna este fabricat de înaltă calitate și produse alimentare-calitate material EVA și este moderat puternic și durabil pentru tine de a utiliza.

4.[ Convenabil de a Folosi ] Copilul husa de Ploaie pentru Carucior este usor de folosit pentru părinți și pot fi căutate cu ușurință pe și scoase de pe rapid, potrivit pentru cele mai multe dimensiuni standard cu o singură persoană carucioare, jogging carucioare si carucioare pentru copii.

5.[ A proteja Copilul în Cărucior ] Mare pentru a lua copilul din cărucior atunci când veți găsi copilul plânge, Iubito Acoperire pentru Cărucior este eficient pentru a proteja copilul de ploaie, vant, zapada, frig, praf și, cu o mare limpede fereastră.

Adauga un comentariu

Rating: