Îmbunătățită Pompa De Aer Deschizător Sticlă De Vin Pin Plută Remover Pneumatice Tirbușon Bucătărie Gadget Accesorii Bar

  • 92.62lei
  • 38.89lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f280061
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Metal - Din Oțel Inoxidabil

[ 7S Eficient Pompa de Aer Deschizator de Vin ] Acest dop de demontare adoptă vid-presiune principiu, doar introduceți acul în el, trage-l de câteva ori și dopul iese.Deschiderea flaconului mai repede și economisirea forței de muncă.Numai 7s puteți elimina dopul.

[ Practice Tirbușon ] Compact, ușor și ușor de transportat, puteti depozita plută instrument de ștergere oriunde în rucsac!Este o încredere vin tirbușon pentru camping, plaja sau picnic, care este partenerul tău de călătorie pentru a reîmprospăta aventura in natura!

[ Unic Deschizator de Sticle Pompa de Aer ] Bazat pe aspirație principiu, capac de sticla nu este deteriorat.Prospețimea și alcool din vin pot fi păstrate fără poluare de exploatare vid.

[ Ușor de a Transporta ] spre Deosebire de majoritatea vin pentru deschiderea pe piață, acest deschizator de sticle foloseste un assembleable design,după utilizare, acul poate fi retras în interiorul tirbușon, fără a fi expus la exterior, care poate fi folosit în condiții de siguranță.

[ Compatibil cu cele Mai multe Sticle de Vin ] Profesionist Deschizător sticlă de vin potrivit pentru toate vin roșu.Acesta este cel mai bun de presiune a aerului deschizător sticlă de vin folosit la ambele formale și casual, ocazii pentru acasa, baruri, întâlniri, petrecerea sau ceremonia de nunta.

Culoare: Negru / Roșu

Material: ABS

Dimensiune: 20cm

Conținutul Pachetului:

1 x Sticla de Vin deschis

1 x vin pourer

1 x Aspirator dop

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: