2-Pack Dovleac De Halloween Matrite De Silicon Pentru Epoxidice, Săpun Manual, Turnătorie De Arte Meserii

  • 70.10lei
  • 49.09lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f280539
Tag-uri:
  • Tort De Instrumente De Tip - Matrite
  • Origine - China Continentală

2-Pack Dovleac De Halloween Matrite De Silicon Pentru Epoxidice, Săpun Manual, Turnătorie De Arte Meserii

Halloween Dovleac Lumanari Matrite Set: 2 buc diferite stiluri de silicon dovleac rasina matrite incluse.Tu poate fi folosit pentru sapun, lumanari, decor acasă sau de Halloween cadou.

Material: Aceste dovleac rasina matrite sunt fabricate din silicon de calitate, netedă și durabilă, ușor de a sparge sau deforma, de asemenea, ușor de curățat cu apă și reutilizabile.

Creative DIY: puteți face dovleac de halloween lumânări, manual de dovleac rășină epoxidică sau săpun, ambarcațiuni, adăuga unele pigment, sclipici, praf de mică pentru a face o mai diverse cadouri pentru membru de familie, prieteni si de iubitul sau de a folosi pentru a bucurați-vă de distracție de timp pentru a crea un uimitor rasina de artizanat!

Ușor de Desprindere: Dupa ce rasina este pe deplin vindecat, lucrarea poate ieși din mucegai cu ușurință, fără lipirea sau rupturi, și dovleac mucegai își menține forma în același timp.Începătorii pot, de asemenea, obține atarna de funcționarea cu ușurință.

culoare:Alb

Material:gel de Siliciu

Conținutul Pachetului:

1 x Batjocură Dovleac Silicon Mucegai

1 x Dovleac Furios Silicon Mucegai

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: