Naturale Bird House Țesute manual din Ratan Pasăre Eco-friendly Cusca Accesorii Cuib Confortabil Adăpost de Frig 2.4 în 5in 8in

  • 1.38lei
  • 0.92lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f281292
Tag-uri:
  • Material - rattan
  • Nume De Brand - OOTDTY
  • Origine - China Continentală
  • Tip - PĂSĂRI

Naturale Bird House Țesute manual din Ratan Pasăre Eco-friendly Cusca Accesorii Cuib Confortabil Adăpost de Frig 2.4 în 5in 8in

OOTDTY

Caracteristici: de brand nou și de înaltă calitate

Naturale și Eco-friendly: a Făcut de înaltă calitate din materiale ecologice, fără adaos, degradabile, mildewproof, mothproof si durabil.

Țesute manual: de Mână realizate din rattan naturale, clasic în formă, fiecare este unic.Puternic si respirabil, nu este ușor să se deformeze.

Dimensiune: sunt 3 dimensiuni ale acestui cuib de pasăre, care este perfect pentru mici, mijlocii și mari păsări.Este un accesoriu mare pentru colivie.

Aplicarea pe scară largă: Acest țesute pasăre este foarte ușor de a plasa în interiorul sau în afara casa ta.Doar pune-l pe o ramură de copac sau de pe verandă.Folosit în principal pentru copaci, în aer liber, grădinărit, atrage păsările în cuib.

Accesoriu: naturale cuib de pasăre este, de asemenea, frumos pentru costum de bijuterii mici, mici animale ca decor în pervazul ferestrei, pot fi, de asemenea, o mare decor pentru casa, gradina, baruri, cafenele și așa mai departe.

Caietul De Sarcini: Material: Ratan

Culoare: Ca Imagini Arată

Dimensiuni (Aprox.):

6-Diametru 6cm/2.36 în

12-Diametru 12cm/4.72 în

20-Diametru 20cm/7.87 în

Greutate (Aprox.):

6-15g

12-30g

20-100g

Pachetul Include: 1 Bucata Cuib De Pasăre (Dimensiune 6/12/20)

notă: 1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Adauga un comentariu

Rating: