Ghiveci Titularul De Fier Negru Plante Stand Reglabil Lățime Stil Simplu Ghiveci Rack Robust Plantă De Ghiveci Raft Decor Acasă

  • 235.49lei
  • 122.46lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f281948
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Material - Metal

[Minimalist Stil Modern]: Elegant interior plantator stand întruchipează un stil minimalist inspirat de clasic la mijlocul secolului.Perfect pentru cele mai multe, decor acasă și mobilier, acesta poate fi asociat cu o varietate de plante, cum ar fi vioara frunze de smochini, cactusi, etc.

[Latime reglabila]: reglabil lățime de ghiveci titularul este de 25-40CM/9.8-15.7 în, astfel încât să puteți ajusta în mod liber dimensiunea corectă pentru a se potrivi ghiveci.Este potrivit pentru cele mai multe ghivece de flori și se poate adăuga vitalitate pentru casa ta.

[Anti-Alunecare]: ghiveci rack este echipat cu un sistem anti-alunecare, autocolant pentru a instala pe partea de jos a piciorului, care poate ține ghiveciul titular într-o singură poziție și pentru a evita alunecarea.

[Materialul de fier]: Realizate din fier de calitate superioară material, cu rugină-dovada de acoperire, planta suportul este robust, imbatranire-dovada, sun-proof, rezistent la zgarieturi, rezistent și are o durată lungă de viață.

[Lat Cerere]: Punerea ghiveci raft în casa ta sau de colț, terasă, grădină și birou va crea un fermecător punct focal naturale în locul tău.

Caracteristici Cheie:

Ușor de Instalare: ghiveci titularul oferă o cheie hexagonală și manualul de utilizare, care vă pot ajuta rapid să instalați acest ghiveci raft.Puteți termina procesul de instalare în câteva minute.

Construcție robustă: planta sta este cross-asamblate de către două Sec-corp în formă de paranteze, pentru a asigura o construcție robustă.

Dop negru Design: partea De sus și de jos de patru picioare sunt proiectate cu negru prize, care poate păstra suportul stabil în timp ce protejează podeaua de zgârieturi.

Caietul de sarcini:

Denumire Produs: Ghiveci Titular

Materiale: Fier

Culoare: Negru

Dimensiuni:

Inaltime: 37.5 CM/14.8 în

Ajustare Latime: 25-40CM/9.8-15.7 în

Greutate: 0.917 KG/32OZ

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

1x Suport Ghiveci

1x Cheie Hexagonală

1x Non-Alunecare de Autocolant

1x Manual de Utilizare

Fier De Călcat,Reglabil Lățime,Stil Simplu,Robust,Anti-Alunecare

Adauga un comentariu

Rating: