Lemn Ornamente 6 Bucati Pom De Crăciun Din Lemn Fulg De Nea Decor Gol Lemn Decupaje Rotunde Ornamente Pentru Sărbători

  • 9.52lei
  • 6.67lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f282148
Tag-uri:
  • Ambalare - Nici O Cutie De Cadou
  • Electronice - NO
  • Origine - China Continentală
  • Tip de en-Gros - NO
  • Setați Tipul - Da

Descriere:

Lemn Ornamente sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cu un design unic, care poate fi utilizat pe scară largă.

Caracteristici:

1. Materiale de înaltă calitate: de înaltă calitate din lemn de material, care are suprafețe netede, pot picta sau colora.

2. Design unic: gol conceput forma, cu litere de speranță, dragoste, bucurie, credință, pace, etc.

3. Utilizate pe scară largă: mare pentru DIY de mână de desen, de Crăciun semne, potrivite pentru petrecerea de Craciun decoratiuni, ornamente pentru pomul de Craciun, de Anul Nou meserii DIY, tag-uri cadou, decor acasă, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Lemn Ornamente

Material: Lemn

Dimensiune: 8*8.5 cm/3.15*3.35 inch Grosime: aproximativ 2mm/0.08 inch

Produs Cantitate: 6 buc

Lista De Ambalare:

6* Lemn Ornamente(cu șnur)

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ Materiale de înaltă calitate ] suprafețe Netede, fără bavuri, Lemn Ornamente sunt goale taie felii tăiate din busteni, ele pot fi vopsite sau colorate în orice moment și trage cu ușurință modele sau scrie textul.

2.[ Unic Meserii DIY ] Mare pentru DIY de mână-pictat, pardoseală de Lemn Fulgi de zăpadă pentru Meserii sunt de asemenea potrivite pentru Crăciun semne, de Crăciun artizanat pentru copii, cadou tag-uri, etichete scrise de mână, roller-coastere, tabel de numere, litere, carduri doresc, pirogravură, și fotografie prop decor.O alegere bună pentru multe alte arte și meserii proiecte.

3.[ Utilizare simplă ] Pot fi colorate cu acuarelă perii(nu este furnizat).Crăciun Pandantive din Lemn poate fi agățată pe pomul de Crăciun, uși, ferestre, și în alte locuri, puteți lega sfoară sau roșu și alb frânghie în găuri în partea de sus a chips-uri de lemn.

4.[ Cadou Perfect ] din Lemn, Decorațiuni pentru Bradul de Crăciun sunt un decor perfect pentru Crăciun.Acestea pot fi trimise la prieteni, copii, familii, vecini și ca un cadou pentru a le ajuta să-și petreacă o vacanță fericită.

5.[ Lat Cerere ] O alegere excelentă pentru Anul Nou meserii DIY, tag-uri cadou, decor acasă, activitate de familie, petreceri, BRICOLAJ, pictura creații, și așa mai departe.Lemn Fulg de nea Crăciun Agățat de Ornament este de asemenea potrivit pentru petrecerea de Craciun decoratiuni si ornamente pentru pomul de Craciun.

Adauga un comentariu

Rating: