Metal Fixează Butoane Clește de Metal de Cusut Nasturi Capse Snap pentru Instalarea Haine Saci Snap Set elemente de Fixare Kit de Instrument

  • 5.88lei
  • 4.05lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f282584
Tag-uri:
  • Tip Buton - Combinate Buton
  • Origine - China Continentală
  • Material - /

Descriere:

[Utilizat pe scară largă]: Acest pachet este suficient pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite în meserii DIY sau de a face haine subțiri.Poate fi potrivit pentru tricouri, rucsaci, palarii, haine pentru copii, pilote, perdele, haine de ploaie, haine, etc. Este foarte dulce pentru a face personalizat îmbrăcăminte pentru copii de unul singur.

[Calitate]: spre Deosebire de alte materiale plastice, este ușor pentru a rupe după un an sau doi, iar culoarea se va estompa.Daca este expusa la soare pentru o lungă perioadă de timp, din plastic vor fi deformate.Nostru de deducere este realizat de high-end de protecție a mediului cupru, luminos, rezistent, durabil, și rugină-dovada.Fabricat din aluminiu de înaltă calitate în conformitate cu clema.Potrivit pentru femei, profesioniști sau începători croitori.

[Ușor de utilizat]: Nu este nevoie de ciocan.Nu este nevoie pentru a lovi gaură în primul rând.Doar să acorde o atenție la videoclipurile noastre, puteți face ceea ce vrei.După instalarea catarama pe pânză vrei.Catarama nu va cădea, pentru că cinci colțuri ascuțite pot stabiliza cataramă, și alte instrumente nu se poate face.

[DIY practică]: Dacă nu ești bun la sau de a folosi pentru prima dată, vă recomandăm să vă puteți folosi pânză inutile pentru practică.

[Notă]: Țineți produsul departe de copii pentru a preveni accidentale de înghițire.

Caietul de sarcini:

Nume produs: catarama instalare tool set

Dimensiune: așa cum se arată în figura

Culoare: așa cum se arată în figura

Pachetul Inclus:1 x catarama instalare tool set

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-0.1-2 cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Adauga un comentariu

Rating: