Ac de păr de Tăiere Moare DIY Manual din Lemn de Mucegai Potrivit pentru Comune Mor de Tăiere Mașini de pe Piață

  • 366.40lei
  • 175.87lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f283160
Tag-uri:
  • Moare De Tăiere, vaca cercei mor, mașină lovitură mare, Sicriu, Flori
  • Origine - China Continentală
  • Model Tip - Figura Neregulat

【Cumpărător observa】

★Specificații de produs:

Grosimea totală a mucegai este de 16mm, grosimea de bord este de 12m, iar lama înălțimea este de 4mm.Potrivit pentru diverse mor de tăiere utilaje folosite în mod frecvent în piață. (Inclusiv fotografii mari și sizzix masini)

★Utilizarea produsului:

De obicei folosit pentru meșteșuguri din piele, scrapbooking, DECORATIUNI handmade, etc. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a reduce unele forme pe orice material pentru a decora casele, mobilierul și dormitoare, și de a stimula imaginatia ta.

★Performanță produs:

Se pot decupa diverse tipuri de materiale, cum ar fi: afaceri carte de hârtie, pânză, piele, magnetică, hârtie, etc. Mucegaiul poate accepta personalizate modele și dimensiuni, dacă necessry, vă rugăm să contactați serviciul clienți! ! !

★ Timp de livrare:

După ce plasa comanda, va vom livra în termen de 5-7 zile lucrătoare (cu excepția weekend și de sărbători).Din cauza recentei epidemii, inspecțiile vamale, vreme și alte motive, nu putem garanta timpul de livrare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să consultați mine!

★Memento cald:

Vă rugăm să citiți dimensiune produs informații cu atenție înainte de cumpărare.Dacă nu este din cauza problemelor de calitate, nu de returnare sau de schimb este acceptată.Vă mulțumesc pentru înțelegere

Va multumim pentru vizita magazinul meu.Cele mai bune urări!

Adauga un comentariu

Rating: