Grădină Profesionale Altoire Instrument de Tăiere de Tăiere Foarfece Foarfece pomi Fructiferi Altoirea Tăiere Instrument de Gradina HEE889

  • 217.93lei
  • 102.41lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f283551
Tag-uri:
  • Numărul De Model - grădină profesionale altoire instrument de tăiere
  • Origine - China Continentală
  • Material - oțel carbon + ABS

Grădină Profesionale Altoire Instrument de Tăiere de Tăiere Foarfece Foarfece pomi Fructiferi Altoirea Tăiere Instrument de Gradina HEE889

Caracteristici:

1.De înaltă Calitate de Turnare: din ultra-greu 65# din oțel de înaltă carbon lame, premium primăvară, anti-derapare ABS, și cu două tăișuri lame de taiere.

2.Buna claritate și rezistent la oxidare și coroziune, care îmbunătățește eficiența de altoire muncă și prelungi durata sa de viață.

3.De inlocuit Altoire Lame: 3 diferite altoire lame de taiere(V-Cut/Ω-Cut/U-Cut) se întâlnesc tipurile de tapiterie forma ,Precisă și perfectă de tăiere îmbunătăți considerabil rata de supraviețuire a plantelor.

4.De fiecare dată după ce a înlocui și de a folosi lame, vă rugăm să eliminați și salvați-l în sac de depozitare pentru prevenirea oxidării și coroziunii.

5.O gamă largă de Aplicații: De tăiere foarfece este de până la 0,39 inch/1cm în diametru, nu funcționează numai pentru tăierea ramurilor moarte la domiciliu sau la propria gradina, dar pentru fructe agricultorilor sau gradinarilor profesionale altoire, altoire pomi fructiferi, plante ramură de protecție, etc. În conformitate cu punctul de altoire ghid, ușor de operat, și de a îmbunătăți considerabil de plante de supraviețuire.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material: otel carbon + ABS

Dimensiuni: ca spectacol cinematografic

1*Grădină Profesionale Altoire Instrument de Tăiere set

Adauga un comentariu

Rating: