Athlon II X4 610E 620 630 635 640 645 X4 955 965 AM3 CPU Quad-Core Procesor Transport Gratuit

  • 66.70lei
  • 66.01lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Computer & Office

Sku:
  • f30910
Tag-uri:
  • Certificare - CE
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Produs - Tableta LCD

1. Îndepărtați documentul original de CPU, curata praful de pe ventilator si radiator, si curata original unsoare siliconică rămase de pe radiator, mai ales la greu unsoare siliconică.Acest lucru este foarte important!

2. Introduce achizitionat recent CPU în direcția corectă, și se aplică un strat de unsoare din silicon în partea de sus a PROCESORULUI.Nu aplicați prea mult, este ideal să umple golul dintre partea de sus a CPU și radiator. (Ia bastoane mici de silicon unsoare în ac tub ca un exemplu, stoarce 2-3 grile mici de silicon unsoare pe el)

3. Reinstalați radiator, apăsați mai întâi radiatorul cu degetele și mutați-l în sus și în jos, la stânga și la dreapta, astfel încât unsoare siliconică interior se întinde uniform și evacuare aer, și apoi urmați ordinea numerică a marcat pe șurub de fixare pe radiator (sau diagonală) Strângeți șuruburile unul câte unul, și apoi deșurubați șurubul de fiecare dată câteva ture.Nu înșurubați un șurub până la capăt la un moment dat, roti, unul câte unul, până când soldul este fix.

Notă: După înlocuirea PROCESORULUI, dacă veți găsi că temperatura PROCESORULUI este prea mare, sau temperatura este ridicată și, uneori scăzută și instabilă, vă rugăm să verificați cu atenție cele de mai sus 3 elemente și de a verifica dacă calitatea de unsoare siliconică este prea rău.Cele mai multe probleme pot fi rezolvate în acest mod.

* Model: X4 840TDP

* Putere: 95W

* Stare: Nou

* Interfață de tip: AM3

* Secundară capacitatea de cache: 2MB

* Număr de miezuri: patru nuclee

* Ambalare tip: vrac film

* Frecvență PROCESOR: 3.0 GHz

* Procesul de fabricație cip: 45nm

* Aplicabil obiect: desktop

* Model: Phelong II X4 840

>>>Garantie Pe Viata

Adauga un comentariu

Rating: