Din Lemn Agățat Alimentator De Pasăre Din Lemn, Cabana Fermelor De Păsări Pentru Agățat În Aer Liber Case De Păsări De Afară, Casa Din Lemn

  • 83.06lei
  • 36.54lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Home & Garden

Sku:
  • f3139
Tag-uri:
  • Tip - PĂSĂRI
  • Material - Plastic
  • Origine - China Continentală

Caracteristici:

Acest Birdhouses alimentatorului se face in conditii grele de lemn, durabil si rezistent la rugină.Nu numai ca poate bloca la soare, dar, de asemenea, de ploaie.

Un birdhouses alimentator pentru exterior nu este doar un alimentator de pasăre, dar, de asemenea, un decor de gradina.Decupajul de design face mai ușor pentru a vedea de semințe.

Cu o capacitate mai mare, se poate stoca o mulțime de colibri nectaruri, și corp transparent face ușor de a urmări atunci când pentru a reface!

Nume Produs: Lemn Colibri Feeder

Ambalare: sac de OPP

Lista:

Lemn Colibri Alimentator*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【De Material de înaltă calitate】Această Birdhouses alimentatorului se face in conditii grele de lemn, material durabil și rezistent la rugină.Nu numai ca poate bloca la soare, dar, de asemenea, de ploaie.

În același timp, întreaga sa acopere este lustruit și acoperire anti-rugină, de asemenea, pot fi stocate pentru o perioadă lungă de timp.

2.【Zi Deschide Larg Design】Un Birdhouses alimentator pentru exterior servește atât ca un alimentator si un decor de gradina.Deschise Larg de design face mai ușor pentru a vedea de semințe rămase nivel.

3.【De mare Capacitate] Această Lemn agățat alimentator de pasăre se pot organiza diverse semințe pentru a atrage păsările.Cu o capacitate mai mare, se poate stoca o mulțime de colibri nectaruri, și corp transparent face ușor de a urmări atunci când pentru a reface!

4.【Ochi-Prinderea Decor】mici Agățat căsuță pentru păsărele exterior poate atrage păsări mici cu frumoasa sa culoare și design, și are, de asemenea, un acoperiș de stuf vărsat, care în mare măsură poate proteja produsele alimentare de vânt și ploaie și, de asemenea, poate fi folosit ca o curte de decor.

5.【Minunat Cadou】Această căsuță pentru păsărele din lemn este un cadou minunat pentru iubitorii de păsări pentru hrănirea păsărilor și a păsărilor în curte.Copiii și adulții pot viziona hrănirea păsărilor sălbatice și de a asculta melodiile lor.De asemenea, o grădină unică în aer liber de decorare cadou pentru Ziua Mamei.

Adauga un comentariu

Rating: