2 buc Halloween Gnomi de Pluș W/Luminos Aripi Pentru Tier Tava Decor de Halloween Toamna Pentru Fermă Ornamente pentru Masă

  • 107.88lei
  • 73.36lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f32119
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Material - Plastic

2 buc Halloween Gnomi de Pluș w/Luminos Aripi pentru Tier Tava Decor de Halloween Toamna Třmte suedeză Gnome fără Chip de Papusa pentru Fermă Ornamente pentru Masă

Bullet Point:

1. Set de 2 Halloween Gnomi de Pluș cu Luminos Aripi.Un set de 2 Halloween Luminos Aripi de Liliac Gnomi Jucării de Pluș, aripile se va aprinde după o perioadă de strălucire luminoasă sub luminile.Adaugă festiv farmec pentru Halloween cu aceste adorabil suedeză păpuși fără chip.Tu nu va fi dezamăgit!În folclor, gnomi aduce noroc familiei și sunt considerate noroc.

2. Calitate Premium.Calitate Premium și lucrate manual, din fetru moale și pp umplut de bumbac, cu o expresie diabolică și un liliac decor.Nisip în partea de jos a fiecare gnome adaugă greutate și de a face piticul sta bine oriunde!Gnomi sunt lucrate manual și completare perfectă pentru Halloween-ul de colectare.

3. Reflectă Individualitatea Decor Acasă.Halloween-ul se Încadrează Gnomi ar fi drăguț plus pentru casa ta, Fermă sau de vacanță de Toamnă tabel de afișare!Ei sunt mici gnome și ar fi perfect pentru un nivele tava de afișare!Este, de asemenea, perfect pentru a decora birou, masa, canapea extensibila, biblioteca, raft sau un loc special in casa ta.Este ideal pentru răspândirea spiritul de sărbătoare în casă.

4. Ideal pentru Cadouri.Gnome este considerată ca fiind mult noroc și este, de asemenea, perfect decor acasă.Acesta este un mare cadou pentru a aduce noroc pentru familii și prieteni.Lor minunat aspectul este foarte popular cu copii, și este, de asemenea, o alegere bună pentru cadouri pentru copii.Acestea, de asemenea, face cadouri perfecte pentru cei născuți în septembrie sau octombrie.

5. Cadouri Calde.Gnome este cel mai bun Halloween Decor sau cadou pentru Toamna sărbători.Putem lua cu ușurință acest norocos pentru cei mai buni prieteni, copii, iubita, părinții de Ziua Îndrăgostiților, de Paște, de ziua Recunoștinței, de Crăciun, de Nunta, Ziua de nastere etc. Poate fi de asemenea folosit ca de colectie cadouri de casă nouă.Ca cadou de vacanță, gnome de pluș poate fi sigur de a câștiga aprecierea lor.

Descriere:

Material: Plus, bumbac PP, nisip

Dimensiune: 28*21 cm

Greutate: aproximativ 100 g/buc

Potrivit Ocazie: decoratiuni de Halloween, cadouri, etc.

Pachetul Inclus:

2*Păpuși Fără Chip Luminos

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Adauga un comentariu

Rating: