Pitching Mănuși Mâna Dreaptă a Aruncat de Baseball Mănuși de Baseball, Mănuși de Crăciun Cadou de Ziua MC889

  • 123.88lei
  • 74.33lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Pantofi De Sport,Imbracaminte Si Accesorii

Sku:
  • f322812
Tag-uri:
  • Mănușă de Baseball, sport manusa, baseball prima bază mit, mănuși din piele, softball echipament
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - Swokii
  • Material - PU
  • Aplicabile Oameni - copil

Pitching Mănuși Mâna Dreaptă a Aruncat de Baseball Mănuși de Baseball, Mănuși de Crăciun Cadou de Ziua MC889

Descriere:

Caracteristici:

1. Confortabil de purtat: mănușa De baseball, are de înaltă densitate degetul arătător tampoane, făcându-l perfect pentru prinderea mingi cu un minim de mână-furnicături.Acesta dispune de un burete de proiectare 3D pe partea din spate a încheietura mâinii pentru a preveni uzura încheietura mâinii, confortabil de purtat.Cu îngroșată țesute design de minge, poate în mod eficient de tampon de impact.

2. Design delicat: piele perfect asigură această mănușă de baseball are o privire uimitoare, design rafinat, și performanță solidă.Capcana stil superficial buzunare face o deosebit de bună alegere pentru mijlocasi.

3. Material durabil: mănușa De baseball este confectionata din piele PU, care este destul de ușor, flexibil și durabil.Este armat cu un cablu de piele și dublu ața de cusut.Cu un aspect frumos și foarte durabil, rezista la impact puternic și ruperea fără decolorare sau deformare.

4. Conceput pentru Incepatori: copil junior mănușă de baseball este conceput ca o practică mănușă pentru orice poziție, acesta oferă un ușor și de încredere opțiune pentru incepatori pentru a le ajuta să învețe elementele de bază de joc defensiv.

5. Gamă largă de Utilizări: mănușa De baseball este potrivit pentru majoritatea adulților, bărbați, femei și copii.Acesta vă oferă suficient de opțiuni și este, de asemenea, un cadou bun pentru prieteni și copii.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Manusa De Baseball

Material: PU

Culoare: Maro

Dimensiune: aproximativ 20x28cm/ 7.87x11.02in

Pachetul Include:

1 * Mănușă de Baseball (single)

Adauga un comentariu

Rating: