10buc Dual PSU de Alimentare Adaptor de Sincronizare Add2psu ATX 24Pin La Molex Conector Montant Card de exploatare Minieră Miner BT

  • 134.04lei
  • 76.40lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Computer & Office

Sku:
  • f33042
Tag-uri:
  • Certificare - NICI unul
  • Origine - China Continentală
  • Tip - Alte

10buc Dual PSU de Alimentare Adaptor de Sincronizare Add2psu ATX 24Pin La Molex Conector Montant Card de exploatare Minieră Miner BT

Din cauza de mare putere putere este mai scump, acum folosesc acest Card pot folosi două putere mică putere comutator de mașină în același timp, crescând astfel puterea de alimentare.

Principala sursă de alimentare 24PIN plug în 24PIN cap de femeie pe cealaltă parte a plăcii de bază, secundar de alimentare pentru a detecta cablul de alimentare conectat la adaptorul de card, puteți obține aceeași sursă de alimentare și comutatorul principal de alimentare a mașinii, protecția de putere și grafică de viață.

Notă: Plug linia trebuie să fie clar, când direcția, nu conectați sau introduce offset, pentru a preveni arderea echipamente, plug primul dispozitiv atunci când priză și apoi conectați-line, pentru a evita excesiv de forță se va introduce pin-ul se taie.

Tip: Cablu De Alimentare

Interfata: Port SATA / Mare 4Pin Port

culoare:Verde

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

10 x SURSEI De Alimentare(caractere albe pe produs sunt aleatorii, nu puteți alege pentru a specifica caractere albe)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: