Alb Nordic Vaza pentru Flori Moderne Vaza Ceramica de Masă Decorative Florale Mici Vaze de Flori Acasă Decor pentru Camera de zi Mesa

  • 155.69lei
  • 124.57lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f34539
Tag-uri:
  • gri alb vaza de sticla, vaza de sticla alb, negru alb vaza camere de zi, ceramica vaza alb negru, cum fac vaza de flori acasă, phalaenopsis alb vaza de sticla, vaza acasă lemn alb, seara alb portofel mic, vaza de sticla cu flori de îngroșare, mic vas ceramic de culoare bej
  • Stil - Stil Modern
  • Origine - China Continentală
  • Material - Ceramica Si Portelan
  • Funcția - Masă Vaze

Caracteristică:

Material: 100% material ceramic, selectate de lut, Înaltă temperatură de calcinare,sănătos și ecologic.Aceste robust vase de ceramică sunt construite pentru a suporta mai multe pentru mai mulți ani și pot fi folosite pe tot parcursul anului.

Design: Simplu, blând design-ul este atât de uimitoare puteți să-l folosească pe cont propriu pentru o frumoasă bucată declarație sau pentru a adăuga în faux florale, tulpini, buchete de flori și verdeață pentru un pop de culoare.Perfect pentru masă, raft într-o cameră de familie, semineu, sala de mese, baie sau terasă acoperită.

Manual: Manual vaza ceramica facute de ambarcațiune tradițională din China antică, de înaltă calitate, vaze de flori sunt mai rezistente la fisurare și la coroziune.Din vaza este realizat manual, artizanat, vor exista mici diferențe între suprafața fiecăruia, care este un fenomen normal.

Decor Perfect: Marele ideal pentru orice camere de decorare,cum ar fi sala de camera, hol,camera de zi, dormitor ,cafenea, restaurant sau spatiu de birouri, etc. Care va fi sigur de a adăuga unele farmec rustic la mantel, masă, raft, sau de-a lungul partea ta favorit piese de decor.Utilizați noastre de vaza ceramica alba ca masă de cafea decoratiuni pentru camera de zi sau ca un semineu de decor.

Ușor de Curățat:

Doar ștergeți cu o cârpă umedă regulat.Nici o întreținere specială este necesară pentru a vă ajuta să economisiți bani și efort, care este o înaltă calitate, dar de buget-friendly decor.

Pachetul Include:

1 x Nordice Stil Minimalist Alb Vase de Ceramică.

(Notă: Plantele nu sunt incluse)

Notă Caldă:

1.Dimensiunea de măsurare manual, nu poate fi un 2 la 3 mm de eroare, aparține fenomen normal.

2.Din cauza factorilor fizici, cum ar fi lumina, culoare aparat de fotografiat și de iluminat, pot exista diferențe subtile de culoare.

3.Noi vindem doar vaza, alte elemente sunt elemente de recuzită.

Adauga un comentariu

Rating: