Transport gratuit New Sosire Portabil 808nm Diodă Laser Pentru Indepartarea Parului & Intinerire a Pielii 808nm Mașină de Îndepărtare a Părului

  • 10 011.62lei
  • 8 509.87lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Electrocasnice

Sku:
  • f354199
Tag-uri:
  • Utilizarea - Bikini
  • Certificare - CE
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Element - Epilator
  • Caracteristică - De Strângere A Pielii, Îndepărtarea Părului, Intinerirea Pielii
  • Putere Tip - Electric
  • Nume De Brand - NoEnName_Null
  • Epilator Tip - Laser
  • Dimensiune - 58-50-43
  • Tip Laser - Nd
  • Tip - Laser, Laser
  • Cerere - Pentru Comercial
  • Material - ABS
  • Funcția - Îndepărtarea Părului De Piele Lift.Intinerirea pielii

Stimate client: bine ati venit la magazinul nostru!Compania garanteaza echipamente pentru 1 an.Am f am vă place, vă rugăm să completați în fișa model în comentarii, vă mulțumesc !!

Modul implicit de transport feroviar/maritim transport.Acest tip de transport este door-to-door și nu necesită procesarea vamală.Timpul de transport este de aproximativ 30-40 de zile (cu Excepția unor circumstanțe speciale)pe Timpul transportului, voi urmări situația logistică pentru tine în timp.Prețul instrumentului este prețul de transport maritim și feroviar de vămuire.Dacă aveți nevoie pentru a trimite express, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a schimba prețul și de a crește de transport de marfă.Statele Unite nu acceptă contactless serviciu de livrare!

Puteți alege, de asemenea, livrare expres.Alegerea livrare expres cere să plătiți costuri suplimentare, în timp ce express de livrare necesită să se ocupe de taxe vamale și de vămuire probleme în persoană.Desigur, atunci când ai de-a face cu vămuire probleme, vom asista la vămuire și să vă ofere documentele necesare pentru vămuire.

Notă: serviciile Noastre nu includ manipularea taxele vamale și de vămuire probleme suportate de express logistics.Și în timpul transportului, orice formă de refuzul de a plăti sau litigiu nu vor fi acceptate.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați .

1.20 milioane de fotografii viață pentru mult timp folosit;

2.808 nm+755nm+1064nm trei laser lungime de undă combinată pentru toate piele mici tip de tratament:808nm pentru alt tip de culoarea pielii îndepărtarea părului;755nm pentru piele albă de îndepărtare a părului;1064nm pentru negru sau de culoare închisă a pielii îndepărtarea părului

3.putere mare pentru mașină pentru a elimina parul în timp rapid;

4.cel mai bun sistem de răcire: răcire cu aer și apă de răcire & safir răcire de contact și semi-conductor de răcire, care asigură machinework 24 de ore fără oprire;

5.8 tipuri de limbi;

6.barbat / femei diferite de tipul de piele parametru seting;808nm / 755nm /1064nm

3 în 1 avantaj:Combinate 808nm pentru toate tipurile de piele, toate culorile de par;Diodă laser 808nm: cu germania importate diodă laser.Timpul de tratament efectua mai multe sedinte de tratament în mai puțin timp, permițându-vă toquickly trata suprafață mare, în timp ce oferă pacienților dumneavoastră cel mai rapid și mai eficient de îndepărtare a părului sentimente.Dioda laser 755nm: Cele mai populare 755nm diodă laser care să înlocuiască stare solidă alexandrit diodă laser și au o maiconfortabil. balamale de tratament.Este eficient pentru melanina pentru a absorbi 55nm diodă laser.Această caracteristică este bun pentru vilozităților păr removalwhen oamenii folosesc 755nm diodă laser tratament mâner.Și timpul de tratament este tot mai scurt.Dioda laser 1064nm: Nouă experiență de specialitate pielea mai inchisa hait îndepărtarea 1064nm laser, 1064nm lungime de undă de îndepărtare a părului treatmentwill fi mai sigur, mai ales pentru pielea inchisa la culoare, de întinerire a pielii, performanta ei bine, și puternic puterea funcția de răcire, treatmentcomfortable și în condiții de siguranță;

Avantaje

1. 808 nm dioda laser este cea mai bună lungime de undă de pigment de absorbție, care poate fi absorbită de melanina din foliculul de par din interior.de îndepărtare a părului este mai bine decât metoda tradițională de îndepărtare a părului, îndepărtarea părului este necesar mai puțin ori de tratament, tradiționale metode de îndepărtare a părului nu se poate elimina buze, păr, etc., dar acesta poate fi îndepărtat cu ușurință.

2. Elimina toate tipurile de păr de pe toate tipurile de piele, nici o durere.

3. Cost-eficiente, prețul este mai mic decât alte 808nm diodă laser.

Cerere

Permanent de îndepărtare a părului; de Înaltă eficientă, profesională avansată de îndepărtare a părului de tratament pentru parul nedorit, cum ar fi părul în jurul valorii de buze, barba, părul de la subsuoară, parul de pe brate, picioare, zona bikini.Elimina toate tipurile de păr de pe toate tipurile de piele, nici o durere.

1. Mai rapid, mai sigur și de încredere de îndepărtare a părului .

2.Mult-lățime puls, oferă suficientă căldură pentru foliculul pilos, pe termen lung, de îndepărtare a părului și nu arde tesutul.Asigurați-vă că tratamentul este sigur si reglabil, clientii se simt confortabil.

3. Mare de energie: nu pigmentare, tratament excelent rezultatul poate fi de așteptat de la primul tratament și potrivit pentru toate tipurile de păr.

4 suport de metal structura corpului, mai stabila masina.

5.mari mari dimensiuni effection funcția, de a salva timp pentru clienții dumneavoastră.

6. perfect sistem de răcire racire cu aer + apă de răcire + semiconductoare de răcire + ecran mare de sistemul de operare.

Adauga un comentariu

Rating: