Vioara Muzica Cutie, Rotirea Muzicale De Bază, Muzica Clasica Cutie De Instrument, Cadou Pentru Băieți Și Fete Ziua De Crăciun

  • 77.78lei
  • 51.35lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • f38934
Tag-uri:
  • urdertale music box, mare de crăciun globuri de zăpadă, nasterea domnului de craciun glob de zăpadă, cutie muzicala muzica titanic, dragon ball de 75 cm cutie, asambla music box, cutie muzicala elememt, mobilya music box, paris de crăciun globuri de zăpadă, caseta de muzică bluetooth rezistent la apa
  • Origine - China Continentală

[Măiestrie rafinat]: Aceasta vioara clasica cutie muzicală este alcătuită în principal din materiale de înaltă calitate și are precis mișcare mecanică de ceas.

[Ceasul Design]: Nu este nevoie de baterii.Doar poftă de mâncare de primăvară mecanice de baza pentru a-l umple cu energie, și mini cutie muzicala va emite o melodie frumoasă.

[Muzica clasica]: atunci Când ceasul este eliberat, muzica clasica cutie va juca acest bine-cunoscut ton și eliberați calmant melodie de joc, cu rotindu-violoncel.Puteți chiar să cânte.

[Drăguț și Mici]Proiectat cu un drăguț și mici dimensiuni, , astfel încât să poată potrivi cu ușurință în palma de mâna unui copil.Și puteți pune oriunde doriți, fără a lua prea mult spațiu.Funcționează perfect ca un ornament.

[Prețios Cadou]Frumos curbate, mică și frumoasă.Crăciun Fericit nostru music box este un mare cadou pentru iubita, sotie, copil, copil, fiică de Anul Nou, Crăciunul, ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților, aniversare și așa mai departe.

Culoare: Imagine Color

Material: Plastic

Dimensiune: 9.5x9.5x22.0 cm

Conținutul Pachetului:

1 * Muzică De Vioară Cutie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: